Jump to content

[Przyjęta] Propozycja - Lepsze balansowanie drużyn/bety

Recommended Posts

-Ogólnie zauważyłem że macie duży problem z balansowaniem drużyn bo co jakies 2-3 mapy jedna strona miażdży druga praktycznie nie dając ani jednej rundy wygrać  bo to że wy zamienicie po kilku rundach jednego gracza i potem przez poł mapy zadnego to nic praktycznie czasami nie zmieni szczegolnie jak jest duzo graczy i ci bardziej doświadczeni gracze idą do jednej drużyny  moja propozycja jest taka ze jak jedna strona będzie miała przewagi 3-4  rundy to zamienić po 2 osoby. Aktualnie jest to dosyć słabe ze jedna strona potrafi wygrywać 15 rund a druga 1-3 na mape moim zdaniem nie powino dochodzić do takich sytuacji bo słabym graczom odechciewa sie grac i po takiej mapie z 30graczy robi sie 20 i powinniście dodac do regulaminu nowa zasadę jak kogoś przeniesie do drugiej drużyny i zmieni ja po rundzie to dostanie bana  po cos w koncu jest to zrobione a nie nabijanie kda tylko w tej lepszej drużynie.

-bety mozna by zrobic inaczej zwiększyć do 7-10e i mozna postawić tylko dopóki nie padnie pierwszy kill doda to wiecej emocji do rozgrywki i ludzie zaczną bardziej sie starać zeby jego drużyna wygrała a nie bezmyślne rashowanie zeby zdarzyć beta postawić.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia :)

Edited by BBQ DoDo
  • 2 months later...

Cześć,

Przyjrzałem się tej kwestii i faktycznie, gdy na serwerze jest mniejsza liczba osób, ten balans jest tragiczny.

Skupimy się na tej kwestii bardzo wnikliwie, bo wszystko co opisałeś, ma faktyczne pokrycie w rzeczywistości.

Z pozdrowieniami,

hardy

• hardy changed the title to [Przyjęta] Propozycja - Lepsze balansowanie drużyn/bety
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...