Jump to content

-PoSeJDoN-  

1. 1. Popierasz ten wniosek?

• Tak
      0
    • Nie
      0

Recommended Posts

• Skarga na
    Gracza
  • Nick osoby oskarżonej
    c0ldb0y
  • Serwer
    CSGOMOD
  • Data zdarzenia
    03.05.2024
  • Godzina
    23:03/23:39
  • Opis sytuacji
    c0ldb0y: "c0ldb0y" 2055 STEAM_2:0:116855801
  • vertigo:
    1:06 - od razu celownik na model (ogladac w zwolnionym tempie).
    2:42 - ustawienie sie pod przeciwnika (slychac niby kroki), ale mnie przykulo jedno jego zachowanie dlaczego po pierwszym zabojstwie mial pewnosc ze jeszcze ktos tam jest i wychylal sie malym krokiem (ogladac w zwolnionym tempie).
    3:50 - to samo co w poprzednich rundach, idealne ustawienie sie pod przeciwnika (krokow na pewno nie slyszal bo mial kolegow obok siebie). Pierwsze zabojstwo okej ale drugie +/- po modelu.
    5:55 - wbjia na bs pewny siebie bo wie ze nikogo tu nie ma.
    6:03 - widzi przeciwnika, celownik przeskakuje mu na model (ogladac w zwolnionym tempie).
    6:26 - widzi przeciwnika za sciana, ustawia sie pod jego wyjscie celownik na jego poziom glowy ale finalnie nie wyszlo mu.
    12:25 - idealne wychylenie na przeciwnika UWAGA o drugim nie mial zbytnio informacji bo podchodzil po cichu,
    chwile przed wyjsciem poprawil celownik na model przeciwnika (ogladac w zwolnionym tempie).
    14:28 - wyjscie z celownikiem na modelu przeciwnika (ogladac w zwolnionym tempie).
    14:32 - skany po modelu...
    16:50 - pewne wychylenie, nie zastanawial sie czy ma skanowac czy nie bo wiedzial ze sa tam przeciwnicy (skany po modelu...).
    edit:
  • de_inferno_2x2
  • 11:45 - zauwaza przeciwnika przez sciane od razu wycofuje. 
    12:26 - od samgo pocztaku jest skupiony tylko na miejscu gdzie znajduje sie przeciwnik zadnego innego miejsca nie sprawdza, jest pewny tego ze tam sie znaduje przeciwnik.
    13:15 - widzi przeciwnika przez sciane, ustawia sie pod niego zabija go, w miedzy czasie drugi przeciwnik podchodzi po cichu a on ma 100% pewnosci gdzie on jest po za tym idealny skan.
    15:05 - zauwaza przeciwnika przez sciane i zaczyna spierdalac ile sil w nogach nawet uciekajac spojrzal ponownie na przeciwnika (ogladac w zwlonionym tempie)
    15:36 - easy frag wychylnie przeciwnik plecami celownik od razu na przeciwnika.
    Jeśli to nie wystarczy to mam jeszcze dwie mapy z udziałem tego pana, na których pewnie też coś sie znajdzie.
    17:24 - zauwaza przeciwnika przez sciane, od razu wcelowuje sie tam gdzie on ma wyjsc (ogladac w zwolnionym tempie). 
    18:13 - wychylenie podobne do jednego z poprzednich od razu celownik na przeciwnika brak jakichkolwiek watpliwosci. 

Przepraszam za ortografie ale pisane szybko w consoli.
Jeśli to nie wystarczy to mam jeszcze mape z udziałem tego pana, na której pewnie też coś się znajdzie.

Edited by -PoSeJDoN-
sprawdzenie kolejnego demka.
https://1shot2kill.pl/topic/118992-odrzucona-skarga-na-c0ldb0y-csgomod/

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...