Jump to content

enori  

2 members have voted

1. 1. Popierasz ten wniosek?

Recommended Posts

• Imię
    Michał
  • Serwer
    MIRAGE #3
  • Mutacja głosu
    Tak
  • Jakie jest Twoje doświadczenie?
    Nie byłem nigdy i nigdzie na żadnym serwerze adminem ale znam kilka podstawowych komend admina oraz szybko łapie nowe doświadczenia
  • Link do profilu STEAM
  • Link do Twojego GameTracker
  • Dlaczego chcesz zostać administratorem?
    Chce zostać administratorem serwera Mirage#3 z powodu takiego że ostatnimi czasem jak gram to rzadko admini są i nie wiem czym jest to spowodowane czy moimi godzinami gry czy czym. Drugim powodem jest to że odkąd gram w cs'a czyli od 2019 spotkałem się z nie jednym cheaterem i wiem jak każdy cheat działa na czym polega i jak można go sobie ustawić oraz jakie inne metody oszukiwania można mieć np. ghosting czyli podpowiadanie sobie na różne sposoby czyli np. rozmawianie na ts3, discord. Jak coś to zaznaczyłem mutacje głosu na tak z powodu że właśnie przechodze więc miałem dylemat czy zaznaczyć tak albo nie.
  • Znajomość komend administratora
    Dobra
  • Status PRIME
    Tak
  • Znajomość regulaminu serwera, na który aplikujesz oraz regulaminu administratora
    Tak
  • Keeper CS2

GT ma dobre
Mikrofon  ma co prawda ale z tą mutacją to tak średnio bym powiedział :D 

Ma problemy z kulturą czasami 

Jestem na nie 

Podanie zostało odrzucone! Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...