Jump to content

[Przyjęta] Rozszerzenie diablo moda na skale swiatową

Recommended Posts

Yo,

ogolnie spoko sie gra na diablo ale czegos mi brakuje. Trzeba zachecic wiecej graczy do gry. + nikt chyba spoza polski nie gral w diablo 

Mysleliscie kiedys, zeby dla nowych graczy jak przyjda pierwszy raz na serwer dodac opcje jezyka - polish / english? 

Ludzie z calego swiata moze by tez grali , wtedy sloty po 32 osoby i by była bajka. A tak to po 8 grać w diablo troche lipa, moge pomoc z tlumaczeniem. Wiadomo od groma roboty i pomysł moze wydawać się lekko abstrakcyjny ale mysle, ze warto cos pokminic 

Jak ktoś by chciał grac w DiabloMod to znajdzie serwer i tak w zakładce "internet" ale sam pomysł myślę, że spoko i tak mało kto się odzywa na serwerze na głosówkach a zawsze to więcej osób do gry ;)

Edited by ydowudoezmc

Chodzi o to, ze i tak nic nie zrozumieją, klasy, umiejętności, itemy, artefakty wiec pewnie jak znajda to i tak wyjda po minucie jak zobaczą, ze wszystko po polsku, przynajmniej ja bym tak zrobił ;p 

10 godzin temu, ydowudoezmc napisał(a):

Jak ktoś by chciał grac w DiabloMod to znajdzie serwer i tak w zakładce "internet" ale sam pomysł myślę, że spoko i tak mało kto się odzywa na serwerze na głosówkach a zawsze to więcej osób do gry ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...