BBQ DoDo Posted April 15, 2024 Share Posted April 15, 2024 1. Wprowadzenie boosterow na zdobywane euro boostery byly by podzielone na 2 kategorie -Booster pierwszy dawał by dodatkowe % euro za zabójstwa graczy 20%-200% (przykład tylko % sami ustalcie zeby nie byly tez za mocne) -Booster drugi zwiększał by możliwość postawienia na /bet do 10e na 10 razy. Mam trzy pomysły w jaki sposób moglibyśmy pozyskiwać boostery moglibyście wybrać jeden albo dwa -Po zabiciu gracza byłby % szans na wydropienie takiego boostera w przypadku tego pierwszego im wiecej % by dawal euro za zabójstwa tym mniejsza szansa by byla na jego drop -Pod koniec mapy co każde 5-10 graczy byłby losowany 1 randomowy booster -W /sklep pojawiła by sie skrzynka w z ktorej takie boostery by wypadały albo po prostu dac tam boostery za ileś tam euro 2. Darmowe losowanie na kasynie Mogły by działać na tej samej zasadzie co pierwsze dwa punkty wyżej 3 Wprowadzic system levelowania skrzynek po otworzeniu nie wiem 50-100skrzynek powiedzmy dodawalibyśmy sobie 0.5-1% dodatkowy na wydropienie skina ze skrzynki, Tak samo mogło by byc z wydropieniem skrzynki/klucza co każde 50-100 wydropionych skrzynek dostawalibyśmy 0.05-0.15% do dropu skrzynek/kluczy Po co cos takiego dodawać? juz tłumacze problem jest taki ze tutaj nie ma za bardzo co robic server polega tylko na farmieniu killi i skinów przez co graczom szybko sie nudzi jak juz maja skiny wbita topke juz im sie nie chce grac, Wtedy czekaja tylko juz na reset Zauważyłem juz to jakis czas temu ale jakbyście wprowadzili możliwość grindowania takich rzeczy ludzie by spędzali wiecej czasu na serverach przyciągnęło by to tez nowych graczy bo to jest cos nowego unikatowego gracze by tak szybko nie uciekali. Pomysły myślę ze nawet fajne ale w przypadku dodania ich zalecam zmniejszyć % na dropu ze skrzynek i skinów takich jak kosy i 1.6 teraz juz jest za latwo w 6 map jestem wstanie uzbierać na kose/ak/m4/awp ludzia by sie bardziej podobało jakby trudniej zdobywało sie takie skiny Zachęcam do komentowania i zobaczenia poprzednich 3 moich pomysłów Pozdrawiam :) bı̣ןoɹʞ , Patryk. , vkasiaa and 1 other 2 2 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/118921-odrzucona-propozycja-kolejne-3-propozycje/ Share on other sites More sharing options...
Meffedron1991 Posted April 20, 2024 Share Posted April 20, 2024 jak skiny 1.6 i kosy to tylko 1 % na drop ...bo naprawde gra juz sie nudzi gdy ma sie w kilka dni tyle skinow Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/118921-odrzucona-propozycja-kolejne-3-propozycje/#findComment-9212698 Share on other sites More sharing options...
Patryk. Posted April 20, 2024 Share Posted April 20, 2024 Zachęcam do czytania propozycji poprzedników temat dropu już był przelewany na forum i propozycja została przyjęta z całą pewnością @ czubek i @ dredek pracują nad tym by gra była bardziej wymagająca i wciągająca niż dotychczas. Levelowanie skrzynek w sumie spoko opcja, ale bardziej poprawionym to i podciągnął to pod klan żeby jednak te ulepszenia faktycznie coś dawały.. A co do boosterów jestem na nie i tak szybko wbija się ojro w mapę uzbierasz dobra sumkę jak siądzie Ci praktycznie wszystko na /bet. Coś ode mnie można wprowadzić nową skrzynie na serwer Dropiły by z nich same skiny CS GO + była by szansa na zdobycie 1% VIP 7 dni kupon, lub 0.01% VIP na 30 dni. Koszt skrzyni był by zależny np 20/40ojro, jakoś tak idealna opcja dla nowych graczy by przyciągnąć ich na serwer do gry. Fajna opcja na start dla zwykłych graczy może to ich przyciągnie;) Meffedron1991 and bı̣ןoɹʞ 2 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/118921-odrzucona-propozycja-kolejne-3-propozycje/#findComment-9212733 Share on other sites More sharing options...
Owner dredek Posted June 4, 2024 Share Posted June 4, 2024 Propozycja została odrzucona! Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. sTk 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/118921-odrzucona-propozycja-kolejne-3-propozycje/#findComment-9215504 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts