Jump to content

[Przyjęta] Skarga na Moje Jaja Twoja Broda, jojo / CSGOMOD

-PoSeJDoN-  

1. 1. Popierasz ten wniosek?

• Tak
      0
    • Nie
      0

Recommended Posts

• Skarga na
    Gracza
  • Nick osoby oskarżonej
    Moje Jaja Twoja Broda, jojo
  • Serwer
    CSGOMOD
  • Data zdarzenia
    15.04.2024
  • Godzina
    16:14
  • Opis sytuacji
    "jojo" 705 STEAM_2:0:504749454
    1:08 - Wychylajac celownik na modelu, skanuje go prosto w glowe gdzie tylko i wylacznie widzial przez chwile ulamek jego stopy (ogladac w zwolnionym tempie).
    1:57 - Czysto.
    3:10 - Powie mi ktos kto normalny celuje w sciane?, po za tym dobre ustawienie sie pod przeciwnika jeszcze chwile temu patrzyl na tt a jak go zauwazyl przez sciane od razu patrzyl z wyjscia od ciemni tt, szybka zmiana decyzji albo wh :). (ogladac w zwolnionym tempie).
    3:24 - celownik za modelem...
    4:39 - widzi przeciwnika przez skrzynie, gwaltowne wychylenie na niego,celownik na modelu (ogladac w spowolnieniu).
    5:08 - czysto, kroki bylo slychac.
    6:40 - wydaje mi sie ze od samego poczatku wiedzial gdzie jest przeciwnik, zobaczyl go nie bal sie o plecy z bs'a czy pochylni.
    7:34 - bardzo dobre wychylenie, na moje oko to smieszne bo gosc wychyla sprawdzil mala luke a pozniej z du*y wychyla dalej od razu na przeciwnika gdzie nie sprawdza dalszej czesci w ktorej moze byc nastepny przeciwnik.
    8:04 - celownik ciagle za modelem.
    9:36 - dostaje chyba laga mozgu jesli go ma, przy drugim podejsciu to nie widzial zadnego z nich a i tak ustawil sie pod przeciwnika ktory wychylal wyzej bo go jako pierwszego zauwazyl przez sciane, drugie zabojstwo kapletnie po modelu.
    13:37 - cala akcja czysto.
    14:46 - czysto.
    15:20 - pierwszy jak i drugi przeciwnik zabity czysto co do trzeciego udowadnia to ze posiada wallhacka dlaczego? widzi go przez sciane, specialnie podskakuje by tamten mial ciezej go trafic no i oczywiscie celownik od razu na przeciwnika...(ogladac w spowolnieniu).

"Moje Jaja Twoja Broda" 718 STEAM_2:0:1138386110
    0:33 - dobra przynajmniej ten sie nie chowa celownik za modelem, idealny skan w glowe.
    0:46 - celownik na modelem (ogladac w spowolnieniu).
    1:38 - piekne wychylenie z celownikiem na modelu...
  • Dowody
    https://megawrzuta.pl/download/139bb4db4d0f216c302f8a95360d65d6.html
Edited by -PoSeJDoN-

Co do gracza Jojo, demko jest zlagowane  a z czasówek za duzo nie wynika. mało dowdów zeby gracza zbanowac 

a gracz" Moje Jaja Twoja Broda" dostaje bana za wh

Na przyszłość jak rozpisujesz  demko to rozpisuj czasówki gdzie cos sie dzieje, nie musisz rozpisywac kazdego tupnięcia  gracza, dzieki za zgloszenie

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...