Jump to content

[Przyjęta] Propozycja - Granaty po zabiciu.

Recommended Posts

Proponuję by po zabiciu gracza zostawiał po sobie granaty, które posiadał można by je dalej wykorzystać w rundzie, fajnie by było gdyby w momencie wzięcia granatów nie było dźwięków jak to ma w miejscu przy wzięciu broni po kimś.

Edited by -PoSeJDoN-
https://1shot2kill.pl/topic/118913-przyjeta-propozycja-granaty-po-zabiciu/

49 minut temu, BBQ DoDo napisał(a):

Moze nie wszystkie ale ostatni który trzymał w ręce wydaje sie spoko pomysłem 

Moim zdaniem nie opłaca się komplikować sprawy.

Zawsze to ciekawsza gra będzie bo osoby bez vip'a rzadko mogą sobie pozwolić na granaty...

20 minut temu, BBQ DoDo napisał(a):

Ktos kto potrafi uzywac flashe praktycznie z kazdego killa zdobedzie dodatkowo 2 powodzenia życzę wtedy w graniu na takie osoby 

No dobra ale granaty typu flash na tym polegają, he obrażenia, a smoke widoczność w danym miejscu.

Pamiętam jak kiedyś grałem w cs'a z 4 lata temu może 5 lat temu i właśnie grałem na pewnym serwerze gdzie właśnie dało się podnosić granaty po sojusznikach czy przeciwnikach i pamiętam że grało się przyjemnie wtedy.

Za mocne będą te granaty wtedy, Pomysl ze ktos ma 2-3 ciala obok siebie a ty  siedzisz gdzieś skampiony to ci wrzuci tam 3 he i nic nie zrobisz tak samo z flashami, Chlop bedzie mial pare cial obok siebie to ci poleci z 8flashy i co masz wtedy zrobic szczególnie jak te flashe dlugo trwaja chcesz miec biało cala runde? z smokami wtedy tez tak będzie nie wejdziesz na zadnego bs 

52 minuty temu, BBQ DoDo napisał(a):

Za mocne będą te granaty wtedy, Pomysl ze ktos ma 2-3 ciala obok siebie a ty  siedzisz gdzieś skampiony to ci wrzuci tam 3 he i nic nie zrobisz tak samo z flashami, Chlop bedzie mial pare cial obok siebie to ci poleci z 8flashy i co masz wtedy zrobic szczególnie jak te flashe dlugo trwaja chcesz miec biało cala runde? z smokami wtedy tez tak będzie nie wejdziesz na zadnego bs 

Dramatyzujesz można zawsze wprowadzić to na czas próbny.

Jestem za propozycja umili to rozgrywkę i ja bardziej podkręci 👍 

Dodał bym jeszcze to aby granat dało się wyrzucić dla swoich teammatów pod klawiszem jak broń/pakę. 

Edited by Justi
  • 2 months later...
  • hardy changed the title to [Przyjęta] Propozycja - Granaty po zabiciu.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...