Jump to content

[Przyjęta] Skarga na HAnys, Hekien, Bustie / CSGOMOD

-PoSeJDoN-  

1. 1. Popierasz ten wniosek?

• Tak
      0
    • Nie
      0

Recommended Posts

• Skarga na
    Gracza
  • Nick osoby oskarżonej
    HAnys, Hekien, Bustie
  • Serwer
    CSGOMOD
  • Data zdarzenia
    14.04.2024
  • Godzina
    14:11
  • Opis sytuacji
    HAnys:
    2:08 - skan po modelu prosto w glowe.
    2:22 - widzi gracza wchodzacego do okna, po modelu +/-.
    3:12 - widzi mnie przez sciane, celownik na model wychylenie i bania...
    6:50 - spotkanie dwoch osob na wh... ahhh
    "HAnys" 287 STEAM_2:0:717736218 
  • (edit)  dobra w amxbans zauważyłem że na aktywnym banie jest więc nie trzeba go sprawdzać
  •  
  • Hekien:
    6:51 - akcja po modelu..., swiadomosc o pozycji przeciwnika pewne wychylenie.
    7:43 - czysto.
    8:57 - widac tylko niewielki ulamek reki a on go skanuje w glowe...
    10:50 - celownik za modelem przeciwnika.
    11:00 - czysto (kroki).
    11:50 - czysto (kroki), nawet wh mu nie pomoglo...
    12:10 - wlatuje na pewniaka, widzial ze przeciwnik trzymal granat chcial go zabic jak najszybciej (skanuje po modelu przeciwnika).
    12:29 - chwile przed wychyleniem celownik na model przeciwnika +/-.
    13:29 - celownik na modelu..., pozniej znika mu model przciwnika i nie zabija.
    14:44 - po modelu, pozniej celownik na model przeciwnika ale gdy widzi ze ten jest za sciana od razu ucieka z celownikiem od modelu przeciwnika.
    "Hekien" 311 STEAM_2:0:108248040

Bustie:
    9:40 - przejmuje bota, celuje przez sciane, celownik podaza za modelem przeciwnika.
    13:25 - ma swiadomosc tego ze przeciwnik jest w kuchni.
    13:40 - jego taktyka polega na tym ze wychyla widzi przeciwnika ale nie strzela by pokazac ze go juz widzial i moze sie go spodziewac z tej strony (ogladac w zwolnionym tempie bo widac ze celownik uciekl mu na model...).
    13:51 - ponownie celownik na modelu.
    13:54 - dziwne wychylenie ale czyste, po zabiciu znow celownik ucieka mu na model przeciwnika..., i oczywiscie zna jego pozycje w 100% bo nie sprawdzil jakiejkolwiek innej, wiem ze bylo go slychac kroki ale on jest swiadomy i pewny tego ze tam jest bo wychyla tak by nie zginac a zabic.
    14:11 - celownik dziwnie podaza za modelem przeciwnika (ogladac w zwolnionym tempie) czysto niby bo slychac kroki.
    14:40 - nie widzi przeciwnika lecz skanuje bo go widzi przez sciane xD (ogladac w spowolnieniu).
    15:05 - czysto.
    15:56 - podejrzana akcja, dziwnie celuje przez sciane a pozniej ustawia celownika na modelu.
    17:16 - zauwaza dwoch przeciwnikow przez sciane i nagle wycofuje, po czym ustawia sie pod przeciwnika ktory za chwile ma wychylic.
    18:23 - zauwaza przeciwnika przez sciane, obserwuje go i czeka na odpowiedni moment by wychylic.

Sory za ortografie ale pisałem to w consoli a nie chce mi się tego poprawiać. :)
  • Trzy osoby na jednej mapie a może i więcej kto wie...
  • administracji jak niebyło tak jej nie ma (szczególnie w tych godzinach...)
  •  
  • Dowody
    https://megawrzuta.pl/download/7841dd1f33eff0412756c9f972768f2a.html
Edited by -PoSeJDoN-
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...