BBQ DoDo Posted April 13, 2024 Share Posted April 13, 2024 (edited) 1. Wprowadzenie pojedynkow miedzy graczami 1v1 albo 2v2 nawet, o euro, Pojedynki by polegały na tej samej zasadzie co wojny klanowe kto wiecej zabije na danej mapie 2. Wprowadzenie jackpota miedzy graczami i ustawić limit 100e zeby nie bylo sytuacji takich ze ktos postawi powiedzmy 50e i wejdzie ktos kto postawi 1000 3. Wojny klanowe nie cieszą sie zbyt duża popularnością a co gdyby wprowadzić sytem top klanów polegających na wojnach i zeby nie bylo sytuacji w których topowe klany walczą tylko ze słabymi wprowadzić system punktowy mianowicie jak jakiś klan ma win streak to za wygrana z taka drużyna bylo by wiecej punktów a jak jakas ma loss streak to bylo by mniej punktów mozna by wprowadzić cos takiego ogolnie albo z dana drużyna, Klan do wojny wybierał by od 3-5graczy w przypadku jakby któryś opuścił gre a byla by toczona wojna w jego miejsce wchodził by inny Klanowicz jeśli byl by online oczywiście, Spoko pomyslem wedlug mnie byl by tez prize pool na koniec kazdego sezonu albo cotygodniowe nagrody dla top 3 klan w postaci euro nieduże ilości wiadomo. Mam nadzieje ze pomysły sie spodobały, Wiem troche roboty bylo by z dodaniem tych rzeczy ale myślę ze urozmaiciło by to rozgrywkę i stalla by sie bardziej ekscytująca co za tym idzie wiecej graczy bysmy widzieli Pozdrawiam :) Edited April 13, 2024 by BBQ DoDo DeadPo0L , easyboost , sTk and 1 other 2 2 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/118902-przyjeta-propozycja-warte-uwagi/ Share on other sites More sharing options...
bı̣ןoɹʞ Posted April 13, 2024 Share Posted April 13, 2024 (edited) 1. Pojedynki pozwalałyby graczom walczyć ze sobą bezpośrednio, bez konieczności martwienia się o resztę drużyny. To stworzyłoby nowe możliwości strategii i współpracy, a także pozwoliłoby graczom pokazać swoje indywidualne umiejętności. Pojedynki mogłyby być również wykorzystane do rozstrzygania sporów lub do po prostu zabawy z przyjaciółmi, i było by to też fajnym urozmaiceniem dla serwera 2.Wprowadzenie jackpota między graczami to fajny sposób na zwiększenie emocji w grze. Jackpot to pula nagród, która rośnie z każdą rundą, aż ktoś ją wygra. Gracze mogliby wpłacać do jackpota określoną liczbę euro, a zwycięzca otrzymywałby całą pulę która byłaby losowana po wyborze następnej mapy. 3.System rankingowy dla klanów to świetny sposób na zwiększenie rywalizacji i zachęcenie klanów do walki z silniejszymi przeciwnikami. System punktowy, który nagradzałby wygrane z klanami o wysokim rankingu i karał przegrane z klanami o niskim rankingu, byłby skutecznym sposobem na promowanie sprawiedliwej rywalizacji. Jestem na TAK Edited April 14, 2024 by bı̣ןoɹʞ Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/118902-przyjeta-propozycja-warte-uwagi/#findComment-9212277 Share on other sites More sharing options...
Owner dredek Posted June 2, 2024 Share Posted June 2, 2024 Propozycja została przyjęta! Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/118902-przyjeta-propozycja-warte-uwagi/#findComment-9215375 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts