enori Posted April 7, 2024 Share Posted April 7, 2024 (edited) Twój Discord tag: enori1337 Wiek: 14 w sobotę 15 Mutacja głosu: Przechodzę Posiadasz działający mikrofon: Tak Staż na naszym serwerze Discord: Czasem pisze czasem pogadam ale tak to nic się za bardzo tam nie dzieje a jestem tam od jakiś 2 tygodni Ile czasu jesteś wstanie poświecić na Discordzie?: 5-6h dziennie oczywiście nie wszystko na kanałach głosowych Znajomość Discorda w skali 1/10: 9.5/10 Czy miałeś styczność z Discordem?: Tak posiadam już go od dawna ale niestety konto które posiadałem dostało bana Posiadasz Admina na innym Discordzie?: Nie, ale miałem kiedyś miałem na serwerze gdzie było 500 osób ale zrezygnowałem z powodu braku czasu na moderowanie Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz: Moim zdaniem oraz argumentami przez które powinienem zostać przyjęty na tą rolę są że jestem użytkownikiem tej serwerowni od bardzo dawna oraz znam bardzo dobrze discorda i jak nim się zarządza wiem jak dodać bota rolę z odpowiednimi permisjami, jak zrobić kanały prywatne i ogólnie jak ulepszyć discorda wyglądowo. Jeszcze moim argumentem jest to że wiem jak powinna zachowywać się osoba z takimi permisjami jakie posiada admin z powodu mojego stażu na innych serwerach. Co byś dodał lub zmienił na Discordzie?: napewno zmienił bym wygląd całego serwera pododawal jakieś nowe kanały z kategorii zabawa oraz zaktualizował tą kategorię z tymi statusami serwerów CS ponieważ widzę że są to robione kanały na szybko Kontakt: Discord/Steam/IG Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100% (TAK/NIE): TAK Edited April 7, 2024 by enori Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/118869-przyjety-podanie-na-admina-discorda-enori/ Share on other sites More sharing options...
不是你 Posted April 13, 2024 Share Posted April 13, 2024 Podanie zostało przyjęte! Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/118869-przyjety-podanie-na-admina-discorda-enori/#findComment-9212222 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts