Jump to content

GanjaMan JWP  

7 members have voted

1. 1. Popierasz ten wniosek?

Recommended Posts

• Imię
    Michał
  • Serwer
    DIABLO MOD
  • Mutacja głosu
    Tak
  • Jakie jest Twoje doświadczenie?
    W cs'a 1.6 grałem bez przerwy 11 lat bo tylko to mógł mój stary laptop pociągnąć.
    Szczerze powiem, że nie pamiętam na ilu serwerach miałem admina ale zawsze były to cod/diablo
  • Link do profilu STEAM
  • Link do Twojego GameTracker
    https://www.gametracker.com/player/GanjaMan%20JWP/193.33.177.156:27015/
  • Dlaczego chcesz zostać administratorem?
    1. Lubię porządek na serwerze.
    2. Znajomość zasad na wysokim poziomie.
    3. Długoletnie doświadczenie w posiadaniu administratora (zawsze ciągneło mnie do władzy :D )
    4. Dobre stosunki międzyludzkie :D
    5. Aktywność (nawet jeżeli nie będę mial ochoty grać, nie będzie problemu żeby komputer był włączony i zawsze mogę siedzieć na spec)
    6. Składki to żaden problem.
    7. Nie zależy mi na bustowania jednej klasy, czy pięciu sie w rankingu (czytaj. nie znęcam sie nad nowymi graczami :DD)
    8. Zależy mi na waszym serwerze, bo daje mi namiastkę dzieciństwa i pozwala znów poczuć się znowu jak 13'latek na wagarach :P
    9. Chciałbym być częścią waszej serwerowni.
    10. Co do steama to właśnie przed chwilą kupiłem cs'ka na steamie tylko po to żeby móc złożyć podanie.
    Co do komend to troszkę mogłem pozapominać, ale od czego mamy Youtuba :P
    Pozdrawiam wszystkich cieplutko ^.^
  • Znajomość komend administratora
    Dobra
  • Znajomość regulaminu serwera, na który aplikujesz oraz regulaminu administratora
    Tak

Witam jezeli chodzi o michala "ganjaman" to potwierdzam ze zachowuje kulture i stosuje sie do regulaminu i czesto gra, jezeli o mnie chodzi jestem na tak zwlaszcza ze ostatnio coraz  czesciej wchodza gracze na hackach i trzeba by bylo to ogarnac.pozdrawiam

Witam jezeli chodzi o michala "ganjaman" to potwierdzam ze zachowuje kulture i stosuje sie do regulaminu i czesto gra, jezeli o mnie chodzi jestem na tak zwlaszcza ze ostatnio coraz  czesciej wchodza gracze na hackach i trzeba by bylo to ogarnac.pozdrawiam

Serwer Jest Super, ale jest nieraz dużo ODPALONYCH graczy i potrzeba Admina... Ja Głosóje na GanjaMaN.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...