Jump to content

W sumie się jeszcze nie przywitałem.. XD

Recommended Posts

Aj ten mój brak kultury.. Witajcie 8)

Może się lekko opisze bo tak z du*y się pojawiłem i nie wiele osób może mnie znać.. A szczególnie po tym jak stara gwardia się rozleciała :/

Mam na imię Patryk jestem z Puław(Lubelskie) interesuje się piłką nożną, e-sportem i oczywiście grą w 1.6 :D rzadko kiedy mnie zobaczycie w cs 2, ale może znajdzie się chwila jak wczoraj by na nim popykać.

Wróciłem i musiałem założyć nowe konto do starego zapomniałem passów.. Część osób może mnie już znać z cod moda bo na nim głównie grałem i sprawowałem funkcje admina przez lata.. teraz gram trochę tam i większą część czasu na go mod i tam możecie mnie znaleźć lub już nawet znać.

Interesuje się też muzyka wszelkimi gatunkami byle nie gniotem i darciem ryja do mikrofonu jestem kulturalny i zwykle opanowany. Lubię dobre seriale i filmy (jak by ktoś czegoś szukał do oglądania wystarczy napisać, nie gryzę :smile10:)

To tak z siecią jestem związany gdzieś od 2015/2016r pełniłem funkcje na wielu serwerach jak admin i mam nadzieję, że zostanę tym razem na dłużej i coś nie wypadnie mi jak przez ostatnie trzy lata i zniknę bez słowa.

Zostawie do siebie jakiś kontakt jak by ktoś szukał filmów:

Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199310331449/ 

Co do dc,ts może kiedyś wpadnę pogadać z kimś jak naprawię mikrofon :kermithmm:.

https://1shot2kill.pl/topic/118723-w-sumie-sie-jeszcze-nie-przywitalem-xd/

Witamy Cię na sieci 1shot2kill.pl - (1s2k.pl)

Zapraszamy na wszystkie nasze serwery!

Mamy nadzieję, że zostaniesz u nas na dłużej.

pozdrowieniami,

Administracja 1s2k.pl

Polub nas na Facebooku i dołącz do naszej grupy na Steam!

fb.webp Nasz Fanpage (Facebook),

steam.webp Nasza grupa Steam.

Witamy Cię na sieci 1shot2kill.pl - (1s2k.pl)

Zapraszamy na wszystkie nasze serwery!

Mamy nadzieję, że zostaniesz u nas na dłużej.

pozdrowieniami,

Administracja 1s2k.pl

Polub nas na Facebooku i dołącz do naszej grupy na Steam!

fb.webp Nasz Fanpage (Facebook),

steam.webp Nasza grupa Steam.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...