Jump to content

Recommended Posts

Co sądzicie, aby dodać prefix do serwera dla adminów? mam na myśli takie, które gracze by nie mogli sobie ustawić na serwerze pod komendą /prefix

Ludzie i tak nas znają, ale nie wszyscy 
[Właściciel]
[Opiekun Serwera]

[Admin Serwera] -

Myślę że to opcja to dobry pomysł,  ludzie by się nie denerwowali i non stop by nie spamili, a bynajmniej by wiedzieli że jakiś admin jest na serwerze

Te opcję zostawiam wam do rozważenia 

https://1shot2kill.pl/topic/118671-odrzucona-propozycja-prefix/

28 minut temu, ZatoR napisał(a):

Myślę że Tryb "incognito" dla adminów jest dobry, kto ma wiedzieć ten wie, to tylko moja opinia 

niby incognito, ale nawet gdyby to i tak się nie ukryjesz przed całym serwerem, w szczególności przed tymi co cię już znają, a dla innych to nie problem wejść na forum, żeby zobaczyć listę adminów danego serwera

Godzinę temu, ρטĵĕвâńy Gѓâčz napisał(a):

niby incognito, ale nawet gdyby to i tak się nie ukryjesz przed całym serwerem, w szczególności przed tymi co cię już znają, a dla innych to nie problem wejść na forum, żeby zobaczyć listę adminów danego serwera

Dobrze, rozumiem, ale czy myślisz ze (Cheater) będzie się na tyle fatygował? 
Żeby specjalnie wchodzić na forum i szukać Administracji serwera? 

8 minut temu, ZatoR napisał(a):

Dobrze, rozumiem, ale czy myślisz ze (Cheater) będzie się na tyle fatygował? 
Żeby specjalnie wchodzić na forum i szukać Administracji serwera? 

raczej wątpię w to żeby komuś się chciało, ale znając adminów każdych co mają od nas, to mało kto co piszę na say, a jak już piszą to wiecej na y@

1 minutę temu, ρטĵĕвâńy Gѓâčz napisał(a):

raczej wątpię w to żeby komuś się chciało, ale znając adminów każdych co mają od nas, to mało kto co piszę na say, a jak już piszą to wiecej na y@

Dobrze a teraz popatrzmy z strony serwera na to, Prefix swój,Klanowy,Vip,i Jeszcze Admin? Gdzie to zmieścisz?

4 godziny temu, ρטĵĕвâńy Gѓâčz napisał(a):

Co sądzicie, aby dodać prefix do serwera dla adminów? mam na myśli takie, które gracze by nie mogli sobie ustawić na serwerze pod komendą /prefix

Ludzie i tak nas znają, ale nie wszyscy 
[Właściciel]
[Opiekun Serwera]

[Admin Serwera] -

Myślę że to opcja to dobry pomysł,  ludzie by się nie denerwowali i non stop by nie spamili, a bynajmniej by wiedzieli że jakiś admin jest na serwerze

Te opcję zostawiam wam do rozważenia 

Skoro admin jest na serwerze to odpowie graczom na ich pytania na u@, say czy to używając y@@ na ukryciu czy prosto na say. Moim zdaniem z punktu widzenia gracza, admin ma być dyskretny żeby nikt spoza(nowi gracze) nie wiedzieli kto nim jest. Inaczej paliło by to dużo akcji z demkiem, ssy.

+ za to, że może więcej ludzi by brało bardziej na poważnie drugą osobę i było by mniej banów za obraze/kulture bo po prostu by jej wtedy przestrzegano bardziej tak mi się bynajmniej wydaje.

3 godziny temu, ZatoR napisał(a):

Dobrze a teraz popatrzmy z strony serwera na to, Prefix swój,Klanowy,Vip,i Jeszcze Admin? Gdzie to zmieścisz?

Zator słusznie zwrócił uwagę nie ma miejsca już nawet na nowy prefix.

Chyba, że A-Admin W-Właściciel itd, a to i tak gracze by nie łapali kto kim jest(Ci słabiej rozgarnięci).

Edit.

Po głębszej analizie jestem neutralny co do pomysłu ciekawe co na to reszta adminów/graczy.

Edited by YouStee1
Zmiana decyzji

Nie widzę potrzeby wyróżniania adminów jakimś prefixem,nie jesteście jakimiś królami serwera żeby mieć jakiś przedrostek. Macie pilnować porządku na serwerze i nie wywyższać się od innych graczy bo każdy jest na równi ze sobą:HYPERSL:

• 5 weeks later...

Jeżeli chodzi o propozycję, jest ciekawa, ale nie widzę sensu jej wprowadzania. Admini na serwerze powinni zostać "incognito". Większość osób wie kto jest adminem, ale jeżeli wchodzi cheater, który pierwszy raz jest na serwerze to nie rozpozna admina wśród graczy. Rzadko kto sprawdza forum, tylko po to, żeby dowiedzieć się kto jest adminem. Po to została wprowadzona komenda /zglos, aby zgłosić gracza, który używa wspomagaczy. Również tak jak @ sTk wspomniał, nie ma potrzeby wywyższania adminów od zwykłych graczy. Prefix można kupić na serwerze i ustawić jaki się chce (oczywiście mieszczący się w limicie słów) i niech tak pozostanie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...