Jump to content

Recommended Posts

Propozycja

Tak sobie siedzę i patrzę na mój profil, i czegoś mi tu brakuje, a czego? Świecącej Rangi! 
Co myślicie, aby dodać do każdej Rangi na Forum, takie "światło jakby" tzn. takie coś jak ma: (
Sponsor,Donator
Niby to nic takiego, mały szczegół ale bardzo by mi się to podobało! 

https://1shot2kill.pl/topic/118619-odrzucona-propozycja-poswiaty-dla-rang/

Jestem na nie. 

Wszystkie rangi mają jakiś kolor i ikonkę, co je wyróżnia, za działanie na rzecz Sieci. Rangi, jak sponsor czy donator mają dodatkowe efekty w podzięce(?) za wsparcie Sieci. Gdyby każda ranga była jednakowo kolorowa i świecąca, osoby, które robią/zrobiły coś więcej, nie byłyby wyróżniane. Uważam, że są ładne kolorowe rangi, które odpowiednio już wyróżniają poszczególne osoby i nie ma potrzeby dodawać do nich więcej. Co najwyżej byłabym za dodaniem takich efektów do rang Administracyjnych.

Godzinę temu, neqqishi napisał(a):

Jestem na nie. 

Wszystkie rangi mają jakiś kolor i ikonkę, co je wyróżnia, za działanie na rzecz Sieci. Rangi, jak sponsor czy donator mają dodatkowe efekty w podzięce(?) za wsparcie Sieci. Gdyby każda ranga była jednakowo kolorowa i świecąca, osoby, które robią/zrobiły coś więcej, nie byłyby wyróżniane. Uważam, że są ładne kolorowe rangi, które odpowiednio już wyróżniają poszczególne osoby i nie ma potrzeby dodawać do nich więcej. Co najwyżej byłabym za dodaniem takich efektów do rang Administracyjnych.

Nie chodzi mi o jednakowe efekty, Bardziej chodziło mi tylko o Napis typu "LED"  a donator czy sponsor niech ma z takimi efektami jakie widnieją(coś latającego obok napisu) 
(nie znam Oryginalnych nazw tych efektów) 

Jeżeli już coś dodawać takiego to tylko do rang administracyjnych, lekka poświata, podświetlenie i nic więcej. Bo te kręcące gwiazdki czy inne dziadostwa to jest porażka. 

Jestem na nie.

53 minuty temu, neqqishi napisał(a):

Jestem na nie. 

2 godziny temu, Assartani napisał(a):

Jeżeli już coś dodawać takiego to tylko do rang administracyjnych, lekka poświata, podświetlenie i nic więcej. Bo te kręcące gwiazdki czy inne dziadostwa to jest porażka. 

w punkt, zbędne rzeczy 

•  DIESEL changed the title to [Odrzucona] Propozycja - poświaty dla rang
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...