Jump to content

Recommended Posts

Starości - nie myśleć o tym tylko żyć tym co jest teraz.

Myślę, że dużo jest osób, które boi się starości, ale o tym nie mówią i nie myślą. 

A najlepsze rozwiązanie to takie, aby wszystkiego w życiu próbować będąc młodym aby nie żałować na starość. 

Im więcej wspomnień tym lepiej się żyję. :HYPERSL:

Chyba tylko tego, że mogę zrobić komuś jakaś krzywdę. Nie bić się, być bardziej opanowanym.

Boję się wrócić do działalności w młodzieżówkach partyjnych, w moim przypadku to FM PiS...

W latach 2016-2023 na FB, X, YT, Wykop, TT wspólnie tworzyliśmy fałszywy obraz sytuacji poprzez udostępnianie, komentowanie, oraz reakcje. Miało to na celu stworzenie poparcia dla partii, bądź obrzydzenie przeciwnika. Klasyczna propaganda... Byliśmy tylko trybem w tej wielkiej maszynie.

Lekarze (dodatki COVIDowe), nauczyciele (ilość godzin pracy + wakacje) czy słynna już "kasta" sędziowska. To wszystko jest dźwignią, odpowiednio użyta otwiera drzwi z zazdrością. Powodując mniejsze poparcie dla sprawy, to prosty mechanizm. Najłatwiej się gra na skrajnych emocjach, i pieniądzach...

Edited by JK1337.

Nie wiem czy mam coś takiego czego się serio boje, a jeśli zaczynam się czegoś bać to od razu sobie to wyjaśniam.

11 godzin temu, Kaxoli napisał(a):

Starości - nie myśleć o tym tylko żyć tym co jest teraz.

Myślę, że dużo jest osób, które boi się starości, ale o tym nie mówią i nie myślą. 

A najlepsze rozwiązanie to takie, aby wszystkiego w życiu próbować będąc młodym aby nie żałować na starość. 

Im więcej wspomnień tym lepiej się żyję. :HYPERSL:

Coś w tym jest, bo nie wiadomo jaka starość kogo czeka. Na pewno bałabym się jakiejś choroby, dlatego w miarę staram się zdrowo jeść i małymi krokami prowadzić zdrowy styl życia.

Po za tym boję się kur i nic z tym się nie zrobi, bo nie potrzebna mi do szczęścia praca nad tym, unikam miejsc gdzie te ptaki mogą być i elo.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...