Jump to content

Recommended Posts

• Keeper CS2

Śniła mi się bitka z krową którą przegrałem i wygrałem bo ja się obudziłem a krowa znikła xD

To trochę głupio zabrzmi ale ja mam zawsze dziwne sny , dobra opowiem jeden chociaż całości się nie pamięta ale przy budzenia przychodzą sny które widzimy.

Byłem na wakacjach z bratem w Hiszpanii , byliśmy po zwiedzać patrzymy jest ładna woda coś do pływania z czego ja nie umiem pływać , to brat decyduje się skakać z mostku do wody po czym widzę znak uwaga krokodyle , mówię mu blokując go by nie skakał bo zginie , mówię mu tu jest znak uwaga krokodyle , a on do mnie " A tam pi*******z po czym skacze , płynie płynie , i nagle znika pod wodą , krew w wodze , ja dzwonie do mamy że brata nie żyje bo krokodyle go zjadły płaczą do tele, po czym wyłania się mój brat z wody krzycząc pomóż mi , podchodzę wyciągam go z wody jest bez jednej nogo po czym z wody wyskakuje krokodyl przeciągam go jak najdalej mostu mojego brata , wale 4 buty krokodylowi i budząc się z przerażenia zapłakany o 3:00 . 

I pewnie napiszecie ze w hiszpanii nie ma krokodyli ja tylko napisałem jaki miałem sen na ma nic związanego z realizmem 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...