Keeper Board j4ckob. Posted March 10, 2024 Share Posted March 10, 2024 Nick: j4ckob Imię: Jakub Wiek: 18 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Dziennie na forum jestem w stanie poświęcić z 3-4 godzinki, albo nawet i więcej Opisz siebie: Jak już wspomniałem wyżej mam na imię Kuba, chodzę do czwartej klasy technikum na profil informatyczny. Pochodzę z okolic Opola. Interesuje się siatkówką, w którą sam osobiście pogrywam. W wolnym czasie natomiast gram w gry. Dlaczego akurat Ty?: Dlaczego ja... Ponieważ moim zdaniem posiadam spore doświadczenie w różnych dziedzinach istnienia tej sieci. Rozpoczynając od Admina CS:GO, Admina serwera TeamSpeak3, kończąc na byciu członkiem UBT-CSGO. Z powierzonych mi obowiązków staram się zawsze wywiązywać jak najlepiej tylko potrafię. Chciałbym spróbować też czegoś nowego, nauczyć się nowych rzeczy/doświadczeń oraz pomóc tutejszym Administratorom w pracy. Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: Póki co nie posiadam planów, natomiast jeśli jakiekolwiek plany by się pojawiły to bym je zaproponował. Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): Niestety nie miałem takiej okazji. Kontakt: Facebook, Steam, Discord, TeamSpeak3 .Lasik, March 10, 2024 (edited) Wróciłeś po 10 miesiącach i momentalnie podanie na moda? Daj się poznać osobom, których wtedy tu nie było, pokaż, że Ci zależy i wtedy napisz podanie. Edited March 10, 2024 by .Lasik dzakson 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/118429-odrzucony-podanie-na-moderatora-j4ckob/ Share on other sites More sharing options...
.Lasik Posted March 10, 2024 Share Posted March 10, 2024 Podanie zostało odrzucone! Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/118429-odrzucony-podanie-na-moderatora-j4ckob/#findComment-9208640 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts