Jump to content

[Przyjęty] Podanie na moderatora - neqqishi

Recommended Posts

Nick: neqqishi

Imię: Gabriela

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: W zasadzie jestem dostępna przez cały dzień, często odwiedzam forum, nawet z telefonu.

Opisz siebie: Subiektywnie podchodząc do tematu, uważam się za miłą i pomocną osobę. Interesują mnie głównie motocykle, konie i gry, ale również nauka z zakresu biologii i psychologii. W wolnym czasie lubię pograć, poczytać lub nauczyć się czegoś nowego. Spanie również należy do moich ulubionych czynności. 

Dlaczego akurat Ty?: Rekrutacja jest otwarta, zatem przyda się ktoś do pomocy. Z racji moich chęci oraz doświadczenia, uważam że byłabym odpowiednią osobą. 

Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: Aktualnie nie mam zastrzeżeń do funkcjonowania forum. Jednak jeśli takowe by się pojawiły z mojej strony lub innych, to starałabym się poprawić wymagające tego aspekty, wysłuchując głosu społeczności.

Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): Tak, byłam już moderatorem, global moderatorem oraz administratorem na innych sieciach. 

Kontakt: Discord, Steam, Forum

https://1shot2kill.pl/topic/118421-przyjety-podanie-na-moderatora-neqqishi/

Podanie zostało przyjęte! Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...