metrolii Posted August 15, 2017 Report Share Posted August 15, 2017 (edited) To nie jest skarga czy coś tylko mam małe pytanie. Czemu crashuje server jak @Conte wbija? Wszystko pięknie normalnie działa itd i pan @Conte pisze do mnie, że wbija po chwili nagle serva crashuje na parę sekund wtf? xD @Vixo niestety za każdym razem tak się dzieje mój błąd zapomniałem wspomnieć xd Edited August 15, 2017 by Volt Conte 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 15, 2017 Report Share Posted August 15, 2017 Ty jesteś głupi czy głupi? Jak to pewnie zwykły zbieg okoliczności. Chyba że się to powtarza za każdym razem a nie tylko jedna sytuacja, bo tego nie napisałeś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HateMe Posted August 15, 2017 Report Share Posted August 15, 2017 Doświadczyłem tego Oznaka żeby wychodzić z serwera bo boss incoming Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted August 15, 2017 Report Share Posted August 15, 2017 37 minut temu, Vixo napisał: Ty jesteś głupi czy głupi? Jak to pewnie zwykły zbieg okoliczności. Chyba że się to powtarza za każdym razem a nie tylko jedna sytuacja, bo tego nie napisałeś. Akurat sprawdzałem to z @Volt kilka razy i za każdym razem to samo. Kiedy próbuję wejść na serwer to go crash'uje. 29 minut temu, HateMe napisał: Doświadczyłem tego Oznaka żeby wychodzić z serwera bo boss incoming Serwer też się boi mojego wejścia i z automatu się wyłącza czy jak? @don Erwin Co ty tam narobiłeś, że tak się dzieje? 0la and Graczyk1908 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Graczyk1908 Posted August 15, 2017 Report Share Posted August 15, 2017 20 minut temu, Conte napisał: Akurat sprawdzałem to z @Volt kilka razy i za każdym razem to samo. Kiedy próbuję wejść na serwer to go crash'uje. Serwer też się boi mojego wejścia i z automatu się wyłącza czy jak? @don Erwin Co ty tam narobiłeś, że tak się dzieje? Teraz trzeba na Baczność bo szefuniu wbija Haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted August 16, 2017 Report Share Posted August 16, 2017 Sprawa wyjaśniona, po prosu Erwin namieszał w ustawieniach (jak zwykle) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted August 16, 2017 Report Share Posted August 16, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted August 28, 2017 Report Share Posted August 28, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts