Jump to content

[Przyjęta] Propozycja - Boty

Go to solution Solved by dredek,

Recommended Posts

Witam tym razem propozycja moja jest taka aby:
Po zginięciu można było "przejąć bota" 
tzn grać za bota...
Po co to? 
Po to, to aby nie przegrywać w głupi sposób euro na "/bet" bo został sam bot w CT i nie potrafi rozbroić Bomby
Po to, to aby szybciej runda dobiegła końca bo te boty "chodzą gdzie popadnie" a wtedy wiele osób czeka Na skończenie rundy...

https://1shot2kill.pl/topic/118399-przyjeta-propozycja-boty/

Jestem na TAK

Dlaczego? to już tłumaczę
boty bywają na serwerze zbędne, one po prostu przedłużają czas są nie raz takie rundy gdzie jest Bot Vs Bot i po obu stronach kampią 

Godzinę temu, ρטĵĕвâńy Gѓâčz napisał(a):

Jestem na TAK

Dlaczego? to już tłumaczę
boty bywają na serwerze zbędne, one po prostu przedłużają czas są nie raz takie rundy gdzie jest Bot Vs Bot i po obu stronach kampią 

kolego powiem ci  tyle  gram  na  tym serwerze ladne  pare lat  gdy  byl na  roznych  sieciach i  wierz  mi  ze  gdyby  nie  dodali  tych  botow to serwera juz  by  nie  bylo

2 minuty temu, Meffedron1991 napisał(a):

kolego powiem ci  tyle  gram  na  tym serwerze ladne  pare lat  gdy  byl na  roznych  sieciach i  wierz  mi  ze  gdyby  nie  dodali  tych  botow to serwera juz  by  nie  bylo

nie  tylko ty jesteś długo na tej sieci, też tutaj gram sporo, ale jestem po długiej przerwie od cs-a

23 minuty temu, Meffedron1991 napisał(a):

ale kto mówi o całkowitym usunięciu botów?

• 2 weeks later...
W dniu 9.03.2024 o 04:51, dredek napisał(a):

Gdy ukończę funkcję podglądu skinów zobaczymy co da się zrobić z opcją przejmowania bota. Do tego czasu proszę o cierpliwość smile:29:

A coś zostanie zrobione z tym że boty na cod modzie widzą niewidzialnych ? Albo na csgo że nawalają przez smoke?

3 godziny temu, slomczann napisał(a):

A coś zostanie zrobione z tym że boty na cod modzie widzą niewidzialnych ? Albo na csgo że nawalają przez smoke?

@ dredek poruszał już tą kwestię i pracuje nad tym. Jak znajdę gdzie tak napisał wkleje Ci jego słowa 

@ slomczann

Zostało tylko czekać jak zostanie rozwiązany problem i tyle :P 

Edited by YouStee1
  • 1 month later...
  • hardy changed the title to [Przyjęta] Propozycja - Boty
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...