Jump to content

Recommended Posts

Nick: .xellovskyy
Imię: Mateusz
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Kilka godzin (3-6h) 
Opisz siebie: Jestem młodym, programistą w językach LUA, PAWN i pisaniu pluginów w AMXX (SMA) oraz grafikiem komputerowym. Pomimo młodego wieku, posiadam doświadczenie w branży informatycznej i umiejętności w tworzeniu różnego rodzaju projektów. Dodatkowo, jestem wykształconym mechanikiem samochodowym, co daje mi wszechstronne umiejętności i możliwość wykorzystania ich w różnych dziedzinach. Mam 17 lat i pasjonuje się technologią oraz motoryzacją. Każdego dnia moja aktywność na sieci wzrasta, co wiąże się, z tym że tylko przeglądam dane tematy bądź na nie odpowiadam. Chciałbym również tworzyć artykuły dla innych :).
Dlaczego akurat Ty?: Trochę wiem coś na temat pisania artykułów, szybko również się uczę, jestem aktywny na sieci i często się udzielam w poszczególnych tematach.
Doświadczenie: Nie jestem w stanie ocenić swojego doświadczenia w tej kwestii, pozostawiam to wam :)

Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 9/10
Przykładowy wywiad/artykuł: 
KLIK   KLIK
Kontakt:
GaduGadu: 77475433
Discord: .xellovskyy
Forum: PROFIL
Facebook: PROFIL
Steam: PROFIL

https://1shot2kill.pl/topic/118375-przyjety-redaktor-xellovskyy/

Podanie zostało przyjęte! Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...