.xellovskyy Posted March 3, 2024 Share Posted March 3, 2024 Szanowni Użytkownicy 1shot2kill.pl, Ostatnio wstawiłem krótką notkę o zbiórce dla Domu Dziecka w Legnicy, dzisiaj muszę bardziej oficjalnie i prywatnie prosić was o pomoc.. Nie będę zbyt dużo się tutaj rozpisywał, bo wszystkie szczegóły znajdziecie w opisie zbiórki, do której odnośnik znajdziecie w dolnej części mojego tematu. Wiem, że ostatnio prosiłem was o wpłaty dla powyższego miejsca i ciężko mi teraz prosić ponownie o datki na kolejną zbiórkę, nie mam wyboru.. Zwracam się do Was z ogromną prośbą o wsparcie dla pana Dariusza, który obecnie walczy z Nowotworem kości niestety z przerzutami.. Pan Dariusz jest ojcem kolegi mojego przyjaciela z jednej klasy i jego sytuacja jest bardzo trudna. Walka z nowotworem to nie tylko fizyczne cierpienie, ale również ogromne obciążenie emocjonalne i finansowe dla rodziny. Znamy wszyscy przecież przysłowie, że "mała rzecz, a cieszy". Dlatego też, apeluję do Was, abyśmy razem działali dla dobra drugiego człowieka. Niech nasze serca będą otwarte na potrzeby innych, niech nasza dobroć i solidarność przyniesie ulgę i nadzieję panu Dariuszowi i jego rodzinie. W dodatku to pokazuje, że nasza sieć nie przechodzi obojętnie wobec takich spraw! Chciałbym Was prosić o nawet najmniejszy datek, który pomoże pokryć koszty leczenia oraz codziennych wydatków związanych z chorobą. Każda złotówka, jaką możecie przeznaczyć na pomoc dla pana Dariusza, ma ogromne znaczenie dla niego i jego rodziny. Dariusz to niesamowicie silny i dzielny człowiek, który walczy z chorobą z determinacją i odwagą. Dajmy mu wsparcie, jakie zasługuje, aby mógł skutecznie zwalczyć nowotwór i wrócić do zdrowia. Z góry dziękuję za każdy gest wsparcia i pomoc dla pana Dariusza. Wierzę, że wspólnymi siłami możemy pomóc mu w tej trudnej chwili i dać mu nadzieję na powrót do zdrowia nawet tymi najmniejszymi datkami zbliżamy się do celu. Prosiłbym w każdej wpłacie (nazwie użytkownika) dopisać tag - 1shot2kill.pl dzięki temu będę wiedział komu mam się dokładnie odwdzięczyć.. Odnośnik kierujący do zbiórki: Zrzutka - Walka o zdrowie dla Pana Dariusza! - xellovsky, 1shot2kill.pl Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/118374-zrzutka-dla-pana-dariusza-prosze-o-pomoc/ Share on other sites More sharing options...
DIESEL Posted June 30, 2024 Share Posted June 30, 2024 Temat został przeniesiony do kosza! Temat jest niezgodny z regulaminem forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy sprawę ponownie. Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/118374-zrzutka-dla-pana-dariusza-prosze-o-pomoc/#findComment-9217213 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts