Jump to content

[Przyjęta] Skarga na Matreusinio123 / CSGOMOD

ZatoR  

1 member has voted

1. 1. Popierasz ten wniosek?

Recommended Posts

• Skarga na
    Gracza
  • Nick osoby oskarżonej
    Matreusinio123
  • Serwer
    CSGOMOD
  • Data zdarzenia
    29.02.2024
  • Godzina
    18:00
  • Opis sytuacji
    Ciągle wyzywa przez Mikrofon i nie tylko, Tutaj na forum publicznie również bardzo proszę administrację o zrobienie coś z taką dość nie przyjemną sytuacją.
  • Dowody
    https://cdn.discordapp.com/attachments/1212804527938342985/1212808174873214986/image.png?ex=65f32ea1&is=65e0b9a1&hm=d58e4d1e35aa9ec185ca9ee30c955d627a3f33a136ba6320163b77806c782c18&
https://1shot2kill.pl/topic/118349-przyjeta-skarga-na-matreusinio123-csgomod/

Jestem tutaj w pełni za ZatoRem, ponieważ grałem wtedy z nimi na mapie "de_dust2" i ten pan pod nickiem M Kampił/Resp tt i okolice 1:30/ Cele, ale on tlumaczy sie ze mógł tam stac gdy był solo i miał pake, dopiero gdy Admin mu zwrócił uwage to ruszył, z nieprzystosowanymi słowami, ode mnie tyle gracz powinien zostac ukarany :p

15 minut temu, Ahmed napisał(a):

Jestem tutaj w pełni za ZatoRem, ponieważ grałem wtedy z nimi na mapie "de_dust2" i ten pan pod nickiem M Kampił/Resp tt i okolice 1:30/ Cele, ale on tlumaczy sie ze mógł tam stac gdy był solo i miał pake, dopiero gdy Admin mu zwrócił uwage to ruszył, z nieprzystosowanymi słowami, ode mnie tyle gracz powinien zostac ukarany :p

Dziękuje za Poparcie

2 minuty temu, sTk napisał(a):

Gracz zostal wcześcniej zbanowany na 30 minutek(mapa dust2) zeby ochlonął, jak macie jakies demko gdzie owa osoba zachowuje sie karygodnie to mozecie podesłać i nadamy bana na dluzej

@ dredek

o to chodziło, myślałem ze sam opuscił gre, ale dobra dzieki

5 minut temu, sTk napisał(a):

Gracz zostal wcześcniej zbanowany na 30 minutek(mapa dust2) zeby ochlonął, jak macie jakies demko gdzie owa osoba zachowuje sie karygodnie to mozecie podesłać i nadamy bana na dluzej

@ dredek

Jeśli będzie jeszcze okazja to jak najbardziej nagram 

6 minut temu, sTk napisał(a):

@ dredek

Mam nadzieje ze Zostanie ukarany na forum za to co widnieje na Chatboxie 

Gracz został zbanowany na forum, także dostaje również bana na serwerze.
Nie będziemy tolerować chamstwa oraz obłudy.

Skarga została przyjęta! Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...