Jump to content

[Przyjęta] Skarga na GoldMePlz / CSGOMOD

YouStee1  

1. 1. Popierasz ten wniosek?

• Tak
      0
    • Nie
      0

Recommended Posts

• Skarga na
    Gracza
  • Nick osoby oskarżonej
    GoldMePlz
  • Serwer
    CSGOMOD
  • Data zdarzenia
    28.02.2024
  • Godzina
    15:00
  • Opis sytuacji
    Gracz: GoldMePlz" 3 STEAM_2:0:2005529915
    Podejrzane sytuacje (wh) Chwalił się, że wchodzi na aktywnym banie(ss dostał)
    Niestety nie mogę rozpisać coś mi z steam szwankuje, ale pet jest odpalony nawet się nie kryję, że na czymś gra.
    Mapy na których gra to westwood godzina 16:00, de eldorado 15 45, poniższy mirage, (hltv nie zapisało demek z tych map, chyba, że później doda to kolejne dowody)
    Obejrzałem demko z 3 sytuacji i to w niej widać, że na czymś gra. Potem wywala mnie demko(nie wiem czy to moja wina czy serwera(od rana są problemy z botami i kij wie z czym jeszcze).

Pozdrawiam
  • Dowody
    link do demka:
    http://869129.node30.pukawka.pl/hltv-2402281505-css_mirage_go-1709129100-1709130120.zip
https://1shot2kill.pl/topic/118341-przyjeta-skarga-na-goldmeplz-csgomod/

3 minuty temu, YouStee1 napisał(a):
  • Skarga na
    Gracza
  • Nick osoby oskarżonej
    GoldMePlz
  • Serwer
    CSGOMOD
  • Data zdarzenia
    28.02.2024
  • Godzina
    15:00
  • Opis sytuacji
    Gracz: GoldMePlz" 3 STEAM_2:0:2005529915
    Podejrzane sytuacje (wh) Chwalił się, że wchodzi na aktywnym banie(ss dostał)
    Niestety nie mogę rozpisać coś mi z steam szwankuje, ale pet jest odpalony nawet się nie kryję, że na czymś gra.
    Mapy na których gra to westwood godzina 16:00, de eldorado 15 45, poniższy mirage, (hltv nie zapisało demek z tych map, chyba, że później doda to kolejne dowody)
    Obejrzałem demko z 3 sytuacji i to w niej widać, że na czymś gra. Potem wywala mnie demko(nie wiem czy to moja wina czy serwera(od rana są problemy z botami i kij wie z czym jeszcze).

Pozdrawiam
  • Dowody
    link do demka:
    http://869129.node30.pukawka.pl/hltv-2402281505-css_mirage_go-1709129100-1709130120.zip

Nie chwalił sie ze jest na Aktywnym banie, tylko pisał o innym serwerze i rozmowe przeprowadzał ze mną to jedno primo, a drugie ze używa WhallHacka jest zgodne z tym co mówisz tez mam takie podejrzenia, ale jak juz wyłapujesz pewne zdania na czacie to dowiedz się do końca 

.Lasik,

Następnym razem jak chcesz coś dodać, to coś nowego. Ostatnie słowne ostrzeżenie.

6 minut temu, ZatoR napisał(a):

Nie chwalił sie ze jest na Aktywnym banie, tylko pisał o innym serwerze i rozmowe przeprowadzał ze mną to jedno primo, a drugie ze używa WhallHacka jest zgodne z tym co mówisz tez mam takie podejrzenia, ale jak juz wyłapujesz pewne zdania na czacie to dowiedz się do końca 

fakt faktem dobrze, że dostał bana. Nie wyłapuje, dostałem złą informacje na steam od kolegi(on źle zrozumiał ja źle napisałem za co mogę przeprosić).

W skardze mogą wypowiadać się wyłącznie wyższa administracja oskarżony i oskarżyciel, więc nie wiem co tu wnosisz. :) pozdro

.Lasik,

Używaj opcji edytuj następnym razem. Również ostatnie ostrzeżenie.

Godzinę temu, dick no cheat napisał(a):

Gracz został zbanowany.

Na tym temat się skończył. Zamykam skargę.

Skarga została przyjęta! Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...