Assartani Posted February 25, 2024 Share Posted February 25, 2024 26 LUTEGO 2024 Dziś jest poniedziałek. Jest to 57 dzień roku. 🎈Nietypowe święta: Dzień Kabanosa Dzień Dinozaura Dzień Pozdrawiania Blondynek Światowy Dzień Pistacji 🌍Ciekawostka dnia: Wielki Kanion Kolorado w Arizonie ma długość 350 km i głębokość do 1830 m 😸Uśmiech dnia: Podczas dłuższej jazdy pociągiem blondynka wychodzi do toalety, po czym nie może trafić do swojego przedziału. Stoi na korytarzu i płacze. Podchodzi do niej inny pasażer i pyta: – Co się stało? Po czym blondynka mówi: – Nie mogę znaleźć mojego przedziału. Może sobie Pani przypomni coś szczególnego z tego przedziału, to go znajdziemy. Po dłuższym zastanowieniu blondynka woła: – Już wiem, za oknem było jezioro! 👌Cytat dnia: „Kto kocha, przyjmuje to, co dostaje, i daje, nie żądając wdzięczności. Miłość nie rachuje.” - Jan Twardowski 🧾Imieniny obchodzą: Aleksander, Mirosław oraz Bogumił, Dionizy, Faustynian, Gerlinda, Klaudian, Lutmiar, Lutosława, Mirosława, Nikolina, Nestor, Otokar, Porfiriusz, Porfiry 🖼 Obrazek dnia: 🎵Piosenka dnia: Redakcja 1s2k życzy wszystkim miłego dnia! k1ng. and IzI 2 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/118315-143-kartka-z-kalendarza-2602/ Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts