Jump to content

[Odrzucony] Podanie na admina - Wlodarz poczdamu / CSGOMOD

Wlodarz poczdamu  

1. 1. Popierasz ten wniosek?

• Tak
      0
    • Nie
      0

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

• Imię
    Mateusz
  • Serwer
    CSGOMOD
  • Mutacja głosu
    Tak
  • Jakie jest Twoje doświadczenie?
    Byłem kiedys administratorem Only awp oraz tutaj .
  • Link do profilu STEAM
  • Link do Twojego GameTracker
    https://www.gametracker.com/player/wlodarz%20poczdamu/51.83.175.252:27015/
  • Dlaczego chcesz zostać administratorem?
    Chciałbym zostać administratorem serwera , poniewaz duzo zrobię swoja aktywnościa, ktora jest słabsza.Mialem przerwe od cs i po powrocie zauwazylem , ze administratorow jest coraz mniej dlatego mysle , ze bym duzo wniosl na serwer jak i go rozwijal !
  • Znajomość komend administratora
    Dobra
  • Znajomość regulaminu serwera, na który aplikujesz oraz regulaminu administratora
    Tak

Przez ostatnie 30 dni zagrałeś okrągłe 30 minutek, popraw aktwyność (chyba, że podałes zły gt to popraw )daj się troszke poznać, i mysle, że zawitasz do grona administracji serwer :d

Edited by sTk

tak jak mowiłem wróciłem po przerwie jakbyś poszperał w gt to bys mógl zobaczyc. Ale masz racje ostatnio nie grałem poniewaz mialem przerwe i wrocilem ;)

I myśle ,ze to jest najmniejszy problem, ale sprawdz mojego gt dokladnie

Edited by Wlodarz poczdamu

pograj trochę dłużej aktualne GT to tragedia ponad godzina w jeden dzień i w połowę grania podanie pisać to tak trochę średnio, jak kolega wyżej daj się poznać i spróbuj za jakiś czas jak poprawisz GT

• Owner
Podanie zostało odrzucone! Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...