Assartani Posted November 26, 2023 Share Posted November 26, 2023 26 LISTOPAD 2023 Dziś jest niedziela. Jest to 330 dzień roku. 🎈Nietypowe święta: Światowy Dzień Drzewa Oliwnego Dzień Ciasta 🌍Ciekawostka dnia: Efekt czerwonych oczu na zdjęciach powstaje, na skutek przefiltrowania światła odbitego od siatkówki przez naczynia krwionośne. 😸Uśmiech dnia: Podczas dłuższej jazdy pociągiem blondynka wychodzi do toalety, po czym nie może trafić do swojego przedziału. Stoi na korytarzu i płacze. Podchodzi do niej inny pasażer i pyta: – Co się stało? Po czym blondynka mówi: – Nie mogę znaleźć mojego przedziału. Może sobie Pani przypomni coś szczególnego z tego przedziału, to go znajdziemy. Po dłuższym zastanowieniu blondynka woła: – Już wiem, za oknem było jezioro! 👌Cytat dnia: „Dla szczęścia człowieka mądrość jest ważniejsza niż wiedza.” - Phil Bosmans 🧾Imieniny obchodzą: Konrad, Leonard, Alipiusz, Ammonia, Ammoniusz, Delfin, Dobiemiest, Faust, Hezychiusz, Jan, Kajetana, Konrada, Lechosław, Lechosława, Marceli, Nikon, Pachomiusz, Piotr, Stylian, Sylwester, Sylwestra, Syrycjusz, Teodor 🖼 Obrazek dnia: 🎵Piosenka dnia: Redakcja 1s2k życzy wszystkim miłego dnia! .Lasik , 不是你 and Zero0 3 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/117927-139-kartka-z-kalendarza-2611/ Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts