Jump to content

Recommended Posts

Nick:sTKKKKKKKKKKKK

Imię:Sebastian 

SteamID:STEAM_0:0:753204757

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Telefon mam przy sobie cały czas,więc również na forum jestem dostępny od ręki. Podobna sytuacja z pc’tem

Opisz siebie:Sebastian,pochodzę z niedużej wsi znajdującej się na słonecznych mazurach (okolice iławy) Aktualnie siedzę w domu gdzie spędzam większość czasu iż nie pracuje,dorabiam u znajomego co jakiś czas. Jestem w trakcie kursu na prawko 😎,spokojnie będziecie bezpieczni na ulicy 

interesuję się motoryzacją,niebawem będzie upalane e46 wygrane u buddy,nie ma sensu tu pisać całego swojego życiorysu, jak ktoś będzie chciał poznać bliżej to zapraszam na wspólną gierkę :d

Dlaczego akurat Ty?:Zauwazylem ze poszukujecie dodatkowej zdrowej  pary rąk do pomocy więc zjawiam sie z podaniem,zawsze to odciąży troszkę drugiego ubteam i każdy będzie miał 

mniej obowiązków a jako iż jak widać mam dużo czasu to wypadało by zająć się czym pożytecznym.

Czy miałeś styczność z Amxbans?:Mialem styczność przez dłuższą chwileczkę 

Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?:9/10 

Czy grałeś kiedyś na cheatach? (jeśli tak to jakie):Wszystkie możliwe zaczynając od zwykłego wh aż po aimwere itp

Kontakt:steam/forum

https://1shot2kill.pl/topic/117899-przyjety-podanie-ubt-cs-16-stkkkkk/

Podanie zostało przyjęte! Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...