Jump to content

Recommended Posts

Nick: Assartani
Imię: Kamil
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Myślę że tak do 4 godzinek dam radę. Jak będę miał wolny dzień, to zdecydowanie więcej.
Opisz siebie: Nie lubię siebie opisywać, ale.. Jestem Kamil, pochodzę z miasta Świętej Wierzy i niestety muszę tam mieszkać.
Moją pasją są komputery i wszystko z tym związane, dlatego dalej rozwijam się w tym kierunku.
Mam fajną dziewczynę, lubię grać w różne gry na różnych platformach, czasem zdarzy mi się pojeździć na rowerze. Lubię alkohol i takie rzeczy.

Dlaczego akurat Ty?: Szczerze nie wiem, pomyślałem że spróbuję napisać podanie ^^
Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: Pilnowanie porządku to podstawa, coś mi tam świta w głowie ale to jeszcze się konkretnie zobaczy ^^
Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): Tak, kilkukrotnie miałem taką możliwość i nie tylko moderatora. Wielokrotnie byłem odpowiedzialny za całokształt funkcjonowania forum czy odpowiednich działów.
Kontakt: Najlepiej forum, ewentualnie platforma steam.

https://1shot2kill.pl/topic/117666-odrzucony-podanie-na-moderatora-assartani/

• Owner
Podanie zostało odrzucone! Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...