Jump to content

[Odrzucony] Podanie na admina - OficerSS / ARENA 1vs1

OficerSS  

1 member has voted

1. 1. Popierasz ten wniosek?

Recommended Posts

• Imię
    Mateusz
  • Serwer
    ARENA 1vs1
  • Mutacja głosu
    Tak
  • Jakie jest Twoje doświadczenie?
    Byłem najpierw strażnikiem a później adminem serwera JB na nie istniejącej juz sieci GanjaSkill.eu
  • Link do profilu STEAM
  • Link do Twojego GameTracker
  • Dlaczego chcesz zostać administratorem?
    Żeby dbać o ogólny stan serwera, pilnować aby każdy mogl miec miła i uczciwą rozgrywke bez cheaterow którzy codziennie sie pojawiają i są reportowani a na szybie wbicie i reakcje admina nie mamy w sumie na co liczyć jak takie osoby grają bezkarnie kilka map z rzędu a poza tym chce tez aby nikt nie był wyzywany obrazany przez toksycznych ludzi ktorych tez jest sporo
  • Znajomość komend administratora
    Słaba
  • Status PRIME
    Tak
  • Znajomość regulaminu serwera, na który aplikujesz oraz regulaminu administratora
    Tak

Przeprasza przesadziem z tym ze nie ma co liczyć na adminow nie wziąłem pod uwagę ze przeciez każdy ma życie prywatne i przez to nie za często ich widac.

Bombels,

Zakaz wypowiadania się w swoim podaniu. Ostrzeżenie słowne następnym razem edytuj temat. 

Podanie jakoś nie przekonuje,napisane bo napisane 

5 godzin przez tydzien to strasznie mało

Piszesz,że na adminów nie można liczyc,ale patrzac na twoje gt na ciebie rownież nie bedzie można liczyć jak narazie.

Pograj troche więcej pokaż,że ci zależy ;p

Na NIE 

Bombels,

Podaj mi na PW link do swojego gt z serwera arena 1vs1 

• Owner
Podanie zostało odrzucone! Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...