Jump to content

[Przyjęty] Podanie na admina - inCaesth / MIRAGE

inCaesth  

1 member has voted

1. 1. Popierasz ten wniosek?

Recommended Posts

• Imię
    Dominik
  • Serwer
    MIRAGE
  • Mutacja głosu
    Tak
  • Jakie jest Twoje doświadczenie?
    Będąc szczerym, raz miałem okazje zostać adminem serwera na innej serwerowni (surf + rpg), dzięki temu mam mniej więcej wiedzę na temat tej funkcji. Chciałbym pomóc administracji w porządku :)!
  • Link do profilu STEAM
  • Link do Twojego GameTracker
  • Dlaczego chcesz zostać administratorem?
    Chciałbym pomóc administracji serwera MIRAGE oraz całej administracji forum w utrzymaniu porządku w godzinach porannych jak i nocnych na serwerze, jestem aktualnie bezrobotnym dlatego na serwerze jestem kilka godzin z rana potem po południu jak i w nocy, jednym słowem jestem wtedy kiedy mnie potrzeba. Jestem lubiany przez społeczność na serwerze jak i przez administracje MIRAGE, utrzymuje z nimi fajny kontakt i zawsze można ze mną się pośmiać i pogadać o życiu jak i o samej gierce. Myślę że razem z chłopakami jak i kobietami, wprowadzimy wszyscy fajny klimat, że będzie się przyjemnie grało o każdej porze dnia :) Pozdrawiam!!
  • Znajomość komend administratora
    Bardzo dobra
  • Status PRIME
    Tak
  • Znajomość regulaminu serwera, na który aplikujesz oraz regulaminu administratora
    Tak
Edited by inCaesth

Przyjmuję na okres próbny 2 tygodni.
Odbierz rangę na forum: https://1shot2kill.pl/forum/31-odbierz-grupę/ 
Oraz zgłoś się do mnie w wiadomości prywatnej po uprawnienia.

Podanie zostało przyjęte! Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Wątek przeniesiony do archiwum! Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...