Jump to content

Recommended Posts

Siemka! Dawno temu byłem tutaj opiekunem jb, i bardzo brakuje moim zdaniem tutaj takiego serwera. Pytanie brzmi czy administracja chcialaby stworzyc taki serwer? Jeśli tak mogę postawić serwer + reklamę na pół.

W pazdzierniku wracam do Polski i od razu mogę się za to zabierać jesli decyzja bedzie pozytywna. 
pozdro

https://1shot2kill.pl/topic/117554-propozycja-serwer-jailbreak/

Witaj, jeśli masz odpowiednie środki na utrzymanie serwera to byłbym chętny, lecz to na dzień dzisiejszy to są strasznie duże koszta rozkręcenie takiego serwera od zera, co się wiąże z dużym nakładem finansowym i oczywiście nie ma pewności na pozytywny rezultat tej inwestycji, albo się rozkręci, albo kasa będzie wydana i zero efektu, plus conajmniej przez dluzszy okres czasu musiałaby być topowa reklama.

5 godzin temu, wnS napisał(a):

Siemka! Dawno temu byłem tutaj opiekunem jb, i bardzo brakuje moim zdaniem tutaj takiego serwera. Pytanie brzmi czy administracja chcialaby stworzyc taki serwer? Jeśli tak mogę postawić serwer + reklamę na pół.

W pazdzierniku wracam do Polski i od razu mogę się za to zabierać jesli decyzja bedzie pozytywna. 
pozdro

Inwestowanie w csa 1.6 nie oddaje tym bardziej wykupiona reklama, nawet gdyby była to nie ma szans żeby serwer trzymał pełna ilość slotów ani przyciągał graczy. 

•  DIESEL changed the title to Propozycja - serwer jailbreak
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...