Jump to content

[Odrzucony] Podanie na admina - szakul szeryf / CSGOMOD

szakul szeryf  

1. 1. Popierasz ten wniosek?

• Tak
      0
    • Nie
      0

Recommended Posts

• Imię
    Łukasz
  • Serwer
    CSGOMOD
  • Mutacja głosu
    Tak
  • Jakie jest Twoje doświadczenie?
    Nie pełniłem owej funkcji na zadnym serwerze cs 1.6, jedynie na serwerach discord i na jednym z cs global offensive lecz znam podstawy oraz obsługe amx, ^mutacja nie mi oceniac ale mysle ze tak.
  • Link do profilu STEAM
  • Link do Twojego GameTracker
    https://www.gametracker.com/player/szeryf%20szakul/51.83.175.252:27015/
  • Dlaczego chcesz zostać administratorem?
    Poniewaz jestem osobą którą da się dogadać. Wiadomo jak każdy człowiek mam swoje humorki ale w poważnych sytuacjach ich nie okazuje. Poświęcam dużo czasu na komputerze i sumiennie wypełniam swoje obowiązki. Jestem śmiechowym człowieczkiem z dużym dystansem do samego siebie ale i poważnym kiedy trzeba. Ja jako osoba która będzie należeć do administracji poza wykonywaniem obowiązków chciałbym bardziej angażować się w serwer. Chciałbym móc pomagać innym, rozwijać serwer, wprowadzać zajebistą atmosferę,
  • Znajomość komend administratora
    Dobra
  • Znajomość regulaminu serwera, na który aplikujesz oraz regulaminu administratora
    Tak

+Doświadczenie jest średnie ale szybko nadrobi 

+Gt jest bardzo aktywnym graczem i przydałby by się aktywny admin 

+Chęci do pomocy 

Jestem za okresem próbnym.

Edited by jaknigdy
Bombels,

Każda wypowiedź musi być sensownie uzasadniona i zawierać pożyteczne informacje o aplikancie. Proszę poprawić wypowiedz i nie pisać głupot. Inaczej poleci ostrzeżenie.

Podanie zostało odrzucone! Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...