God_STIV Posted August 19 Report Share Posted August 19 Hej, jako iż w tym tygodniu wystartowaliśmy z serwerem DD2, otwieram szybką rekrutację na rangę ADMIN SERWERA DD2. Wymagania: Przed złożeniem podania musisz posiadać grupę Użytkownik, która jest nadawana automatycznie po 5 dniach od rejestracji Twoje konto na forum nie może posiadać aktywnych ostrzeżeń. Ukończone 16 lat. Kultura, dojrzałość, umiejętność pracy w zespole. Dobra opinia wśród graczy. Wysoka aktywność na forum i serwerze. Posiadanie sprawnego mikrofonu. Znajomość oraz akceptacja regulaminu serwera oraz regulaminu admina. Połączenie swojego konta Steam z forum. Obowiązki: Pilnowanie porządku na serwerze. Rozpisywanie dem w przypadku odwołań. Karanie graczy za nieprzestrzeganie regulaminu. Odwiedzanie forum minimum raz na 7 dni, śledzenie aktywności serwera. Spędzanie czasu na serwerze według przyjętych norm w regulaminie admina. Obowiązkowy wzór: Imię: Twój nick: Twój wiek: Mutacja głosu: Jakie jest Twoje doświadczenie?: Link do profilu STEAM: Dlaczego chcesz zostać Administratorem?: Znajomość komend Administratora: Znajomość Regulaminu Serwera: Zapraszam do składania podań ponizej oraz zycze wszystkim powodzenia :) Zero0 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wnS Posted Saturday at 04:50 PM Report Share Posted Saturday at 04:50 PM Z racji tego, że nie ma zainteresowania, zgłaszam się! Imię: Kuba Twój nick: wnS Twój wiek: 23 Mutacja głosu: Tak Jakie jest Twoje doświadczenie?: Byłem na tej sieci parokrotnie adminem i nawet opiekunem serwera + w przeszłości miałem swoje serwery Link do profilu STEAM: KLIK Dlaczego chcesz zostać Administratorem?: nie cierpię cziterów ;d Znajomość komend Administratora: Chyba znam wszystkie. Znajomość Regulaminu Serwera: Zapoznałem się. Włamywacz, Sunday at 02:33 PM Przyjęty, napisz PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts