Jump to content

Recommended Posts

Witam  pytanie  czy  ktos  sie  jescze  interesuje  tym  serwerem ? , rozumiem  nie ma  czasu , wakacje ,   ale  to  co  sie  odpierdala  tutaj  to  masakra, gram od  paru  lat i  takiego  czegos  nie  bylo  nigdy ....caly  dzien  jedna  mapa  4  odpalow  zero  adma   i  tak  codzien i  niech  mi  tutaj  glupio  nawet  nie  pisze  komentarzy  jakis  lucyfer  ktory  ma  przegrane  na  serwerze  15  minut  a  wciaz mu  cos  nie  pasuje  na  forum , jak  sie  nie  potrafi  to  nie  bierzcie  sie  za  cos :/ prosze  o  podjecie  dzialan  aby  serwer  przyciagal  ludzi

https://1shot2kill.pl/topic/117427-pytanie-mniejsza-liczba-graczy/

jak ma serwer przyciagnac ludzi jak nikt przy nim nic nie robi byle co miesiac wpadło 10zł z vipka od ludzi,porazka. co do lucyrefa ten koles jest odklejony totalnie zawsze wcisnie swoje 2 grosze mimo iz ch**a gra to i tak sie wypowie.

Jak widać sami nie macie pojęcia co piszecie… jak sami wybieracie jedne, te same mapy to potem tak jest. Skoro płaczesz, że nie ma adminów to skąd ja mam ich wziąć jak nikt z was nie pisze podań na admina, a jak piszą to jacyś niedojebani ludzie za przeproszeniem, którzy się nie nadają, raczej z nieba nie wyczaruje adminów…

1 godzinę temu, incognitox napisał(a):

jak ma serwer przyciagnac ludzi jak nikt przy nim nic nie robi byle co miesiac wpadło 10zł z vipka od ludzi,porazka. co do lucyrefa ten koles jest odklejony totalnie zawsze wcisnie swoje 2 grosze mimo iz ch**a gra to i tak sie wypowie.

Tego nawet nie skomentuje bo, aż słabe to co napisałeś nie masz pojęcia, a komentuje następny inteligencją obrośnięty. 

2 godziny temu, Włamywacz napisał(a):

Jak widać sami nie macie pojęcia co piszecie… jak sami wybieracie jedne, te same mapy to potem tak jest. Skoro płaczesz, że nie ma adminów to skąd ja mam ich wziąć jak nikt z was nie pisze podań na admina, a jak piszą to jacyś niedojebani ludzie za przeproszeniem, którzy się nie nadają, raczej z nieba nie wyczaruje adminów…

Tego nawet nie skomentuje bo, aż słabe to co napisałeś nie masz pojęcia, a komentuje następny inteligencją obrośnięty. 

chodzi  o  to  ze  mapy  sie  buguja  i  leci  jedna pol  dnia  czasek

• Tugeza changed the title to Pytanie - Mniejsza liczba graczy
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...