Jump to content

[Przyjęty] Podanie na moda - ChrZ4n1K

Recommended Posts

Nick: ChrZ4n1K

Imię: Jan

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: W ostatnim czasie poświęcam go mniej niż kiedyś, ze względu na pracę i obowiązki codzienne, jednakże mając więcej obowiązków na forum myślę, że poniekąd wróciła by mi na to zajawka i byłbym w stanie poświęcić go więcej. Głównie w godzinach wieczornych zazwyczaj jestem w stanie poświęcić 2-4h.

Opisz siebie: Jestem osobą opanowaną, asertywną i nie szczególnie rozmowną (chyba, że się naje*ię to trochę zmienia postać rzeczy :kekw:).

Staram się również być pracowity w pracy, jak i w obowiązkach mi powierzonych poza nią, nie robię nic na pół gwizdka.

Dlaczego akurat Ty?: Pełniłem te funkcje 2 lub 3 krotnie, sprawowałem również funkcje J@ (Obecnego Opiekuna Sieci) na obecnej sieci, łącznie bodajże przez około 1,5 roku. Zważając na powyższe mam więc dość sporę doświadczenie w pełnieniu tej funkcji, jak i częściowe w obsłudze ACP.

Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: Już od jakiegoś czasu staram się podsuwać nowemu szefostwu pomysły dot. forum jak i serwerów. Na ten moment nie mam żadnego nowego pomysłu. W wolnej chwili na dniach być może coś popatrzę, ale na ten moment imo jest git.

Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): Owszem, wspomniałem już o tym powyżej.

Kontakt: Forum | Steam | Discord: ChrZ4n1K#2409

https://1shot2kill.pl/topic/117402-przyjety-podanie-na-moda-chrz4n1k/

Podanie zostało przyjęte! Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Wątek przeniesiony do archiwum! Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...