Bombels Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 Witajcie w kolejnym Q&A. Dzisiaj możecie zadać pytania osobie, która jest członkiem UBT CSGO oraz adminem serwera Only Mirage - @ Borys1337 ZASADY Q&A Pytania można zadawać do 20.08.23 godz 15:00 futuba , Zero0 , Borys1337 and 3 others 6 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/117355-qa-borys1337/ Share on other sites More sharing options...
sdn Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 (edited) 1. Jak się czujesz dzisiaj? 2. Co ostatnio przeczytałeś? 3. Jaki jest twój ulubiony film? 4. Czy masz jakieś nowe pasje lub zainteresowania? 5. Gdzie byłeś ostatnio na wakacjach? 6. Czy jest jakaś miejscowość, którą chciałbyś odwiedzić? 7. Jaki jest twój ulubiony posiłek? 8. Czy jest coś, co ostatnio osiągnąłeś i na co jesteś szczególnie dumny? 9. Jakie jest twoje marzenie? 10. Czy masz ulubiony cytat lub motto? 11. Co lubisz robić w wolnym czasie? 12. Jakie jest twoje najlepsze wspomnienie z dzieciństwa? 13. Czy masz zwierzęta domowe? 14. Jakie jest twoje zdanie na temat obecnej sytuacji politycznej? 15. Co byś chciał osiągnąć w ciągu najbliższych pięciu lat? 16. Jaki jest twój ulubiony gatunek muzyczny? 17. Gdzie widzisz siebie za 10 lat? 18. Co byś zrobił, gdybyś wygrał milion dolarów? 19. Jakie są twoje ulubione sporty lub aktywności fizyczne? 20. Jaka jest twoja ulubiona książka? 21. Czy jest coś, czego nigdy nie próbowałeś, ale chciałbyś spróbować? 22. Gdzie lubisz spędzać czas, gdy potrzebujesz relaksu? 23. Co myślisz na temat zmian klimatycznych? 24. Jaki jest twój ulubiony sposób na radzenie sobie ze stresem? 25. Czy masz jakieś plany podróży w najbliższym czasie? 26. Jaki był twój ulubiony przedmiot w szkole? 27. Jakie są twoje zdanie na temat sztucznej inteligencji? 28. Czy masz jakiś ukryty talent? 29. Jakie są twoje przyszłe cele zawodowe? 30. Czy preferujesz spędzanie czasu w gronie ludzi czy w samotności? 31. Czy masz ulubiony cytat z filmu? 32. Co uważasz za swoje największe osiągnięcie? 33. Jakie są twoje ulubione pory roku i dlaczego? 34. Czy jesteś bardziej rannym ptaszkiem czy nocnym markiem? 35. Czy masz jakieś plany na weekend? 36. Co byś poradził osobom, które chcą osiągnąć sukces w życiu? 37. Jakie jest twoje zdanie na temat zdrowego stylu życia? 38. Czy wierzysz w przeznaczenie? 39. Gdzie widzisz się w emeryturze? 40. Jakie są twoje ulubione miejsca w twoim mieście? 41. Czy masz jakiś wzór do naśladowania? 42. Jakie jest twoje największe marzenie podróżnicze? 43. Co jest dla ciebie najważniejsze w relacjach międzyludzkich? 44. Czy masz ulubionego artystę muzycznego? 45. Gdzie chciałbyś się znaleźć teraz, gdybyś mógł być w dowolnym miejscu na świecie? 46. Jaki jest twój ulubiony rodzaj jedzenia? 47. Czy wierzysz w życie pozaziemskie? 48. Jakie są twoje ulubione aktywności na świeżym powietrzu? 49. Co byś zrobił, gdybyś miał tylko jeden dzień życia? 50. Gdzie się widzisz w przyszłości pod względem rodziny? 51. Czy jest coś, czego żałujesz z przeszłości? 52. Jaki jest twój ulubiony smak lodów? 53. Co uważasz za swoje największe cechy charakteru? 54. Jakie są twoje zdanie na temat równości płci? 55. Czy masz ulubioną osobę historyczną? 56. Co byś zrobił, gdybyś miał supermoce na jeden dzień? 57. Czy jest jakaś umiejętność, którą chciałbyś opanować? 58. Gdzie widzisz siebie za 20 lat? 59. Jaki jest twój ulubiony sposób spędzania wieczorów? 60. Co uważasz za największą wartość w życiu? 61. Czy masz ulubioną aplikację na telefonie? 62. Jakie są twoje zdanie na temat edukacji? 63. Czy lubisz gotować? 64. Jaki był twój pierwszy telefon komórkowy? 65. Co uważasz za swoje największe słabości? 66. Czy masz jakieś plany na zbliżającą się rocznicę? 67. Jakie jest twoje zdanie na temat sztuki? 68. Czy jest jakaś rzecz, której się boisz? 69. Gdzie byłeś na swojej ostatniej podróży? 70. Jaki jest twój ulubiony sposób na spędzanie czasu ze znajomymi? 71. Co byś poradził osobom, które chcą zacząć nową karierę? 72. Jakie są twoje ulubione gry planszowe lub karciane? 73. Czy jest jakaś umiejętność, którą chciałbyś opanować? 74. Gdzie widzisz się za 50 lat? 75. Czy masz ulubionego sportowca? 76. Co uważasz za swój największy sukces? 77. Jakie są twoje zdanie na temat technologii przyszłości? 78. Czy masz ulubiony kraj, który chciałbyś odwiedzić? 79. Co lubisz robić, gdy jesteś smutny? 80. Jaki jest twój ulubiony gatunek filmowy? 81. Czy jest jakaś umiejętność artystyczna, którą byś chciał rozwijać? 82. Gdzie widzisz się na emeryturze? 83. Jakie są twoje zdanie na temat zmian społecznych? 84. Czy masz jakiś ulubiony cytat motywacyjny? 85. Co jest dla ciebie najważniejsze w pracy? 86. Jaki jest twój ulubiony sposób spędzania wakacji? 87. Czy jest jakiś język obcy, którego chciałbyś nauczyć się? 88. Gdzie chciałbyś spędzić swoje wymarzone wakacje? 89. Co uważasz za największą wartość w przyjaźni? 90. Jaki był twój najbardziej niezapomniany koncert lub wydarzenie kulturalne? 91. Czy masz jakieś plany na rozwijanie swoich umiejętności? 92. Jakie jest twoje zdanie na temat zdrowej diety? 93. Czy masz ulubionego youtubera lub influencera? 94. Co lubisz robić w deszczowe dni? 95. Jaki jest twój ulubiony rodzaj podróży: wakacje nad morzem, góry czy zwiedzanie miast? 96. Czy jest jakiś przedmiot, na który miałbyś ochotę się douczyć? 97. Gdzie widzisz siebie w kontekście swojego hobby za kilka lat? 98. Jakie są twoje zdanie na temat znaczenia szczęścia w życiu? 99. Czy masz jakiś cel podróżniczy, który chciałbyś osiągnąć? Do wyboru do koloru Edited August 11, 2023 by sdn 不是你 , łudźpodziemna , Bombels and 2 others 5 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/117355-qa-borys1337/#findComment-9202325 Share on other sites More sharing options...
łudźpodziemna Posted August 12, 2023 Share Posted August 12, 2023 Co tam? Borys1337 , 不是你 and futuba 3 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/117355-qa-borys1337/#findComment-9202332 Share on other sites More sharing options...
Borys1337 Posted August 12, 2023 Share Posted August 12, 2023 12 godzin temu, sdn napisał(a): 1. Jak się czujesz dzisiaj? 2. Co ostatnio przeczytałeś? 3. Jaki jest twój ulubiony film? 4. Czy masz jakieś nowe pasje lub zainteresowania? 5. Gdzie byłeś ostatnio na wakacjach? 6. Czy jest jakaś miejscowość, którą chciałbyś odwiedzić? 7. Jaki jest twój ulubiony posiłek? 8. Czy jest coś, co ostatnio osiągnąłeś i na co jesteś szczególnie dumny? 9. Jakie jest twoje marzenie? 10. Czy masz ulubiony cytat lub motto? 11. Co lubisz robić w wolnym czasie? 12. Jakie jest twoje najlepsze wspomnienie z dzieciństwa? 13. Czy masz zwierzęta domowe? 14. Jakie jest twoje zdanie na temat obecnej sytuacji politycznej? 15. Co byś chciał osiągnąć w ciągu najbliższych pięciu lat? 16. Jaki jest twój ulubiony gatunek muzyczny? 17. Gdzie widzisz siebie za 10 lat? 18. Co byś zrobił, gdybyś wygrał milion dolarów? 19. Jakie są twoje ulubione sporty lub aktywności fizyczne? 20. Jaka jest twoja ulubiona książka? 21. Czy jest coś, czego nigdy nie próbowałeś, ale chciałbyś spróbować? 22. Gdzie lubisz spędzać czas, gdy potrzebujesz relaksu? 23. Co myślisz na temat zmian klimatycznych? 24. Jaki jest twój ulubiony sposób na radzenie sobie ze stresem? 25. Czy masz jakieś plany podróży w najbliższym czasie? 26. Jaki był twój ulubiony przedmiot w szkole? 27. Jakie są twoje zdanie na temat sztucznej inteligencji? 28. Czy masz jakiś ukryty talent? 29. Jakie są twoje przyszłe cele zawodowe? 30. Czy preferujesz spędzanie czasu w gronie ludzi czy w samotności? 31. Czy masz ulubiony cytat z filmu? 32. Co uważasz za swoje największe osiągnięcie? 33. Jakie są twoje ulubione pory roku i dlaczego? 34. Czy jesteś bardziej rannym ptaszkiem czy nocnym markiem? 35. Czy masz jakieś plany na weekend? 36. Co byś poradził osobom, które chcą osiągnąć sukces w życiu? 37. Jakie jest twoje zdanie na temat zdrowego stylu życia? 38. Czy wierzysz w przeznaczenie? 39. Gdzie widzisz się w emeryturze? 40. Jakie są twoje ulubione miejsca w twoim mieście? 41. Czy masz jakiś wzór do naśladowania? 42. Jakie jest twoje największe marzenie podróżnicze? 43. Co jest dla ciebie najważniejsze w relacjach międzyludzkich? 44. Czy masz ulubionego artystę muzycznego? 45. Gdzie chciałbyś się znaleźć teraz, gdybyś mógł być w dowolnym miejscu na świecie? 46. Jaki jest twój ulubiony rodzaj jedzenia? 47. Czy wierzysz w życie pozaziemskie? 48. Jakie są twoje ulubione aktywności na świeżym powietrzu? 49. Co byś zrobił, gdybyś miał tylko jeden dzień życia? 50. Gdzie się widzisz w przyszłości pod względem rodziny? 51. Czy jest coś, czego żałujesz z przeszłości? 52. Jaki jest twój ulubiony smak lodów? 53. Co uważasz za swoje największe cechy charakteru? 54. Jakie są twoje zdanie na temat równości płci? 55. Czy masz ulubioną osobę historyczną? 56. Co byś zrobił, gdybyś miał supermoce na jeden dzień? 57. Czy jest jakaś umiejętność, którą chciałbyś opanować? 58. Gdzie widzisz siebie za 20 lat? 59. Jaki jest twój ulubiony sposób spędzania wieczorów? 60. Co uważasz za największą wartość w życiu? 61. Czy masz ulubioną aplikację na telefonie? 62. Jakie są twoje zdanie na temat edukacji? 63. Czy lubisz gotować? 64. Jaki był twój pierwszy telefon komórkowy? 65. Co uważasz za swoje największe słabości? 66. Czy masz jakieś plany na zbliżającą się rocznicę? 67. Jakie jest twoje zdanie na temat sztuki? 68. Czy jest jakaś rzecz, której się boisz? 69. Gdzie byłeś na swojej ostatniej podróży? 70. Jaki jest twój ulubiony sposób na spędzanie czasu ze znajomymi? 71. Co byś poradził osobom, które chcą zacząć nową karierę? 72. Jakie są twoje ulubione gry planszowe lub karciane? 73. Czy jest jakaś umiejętność, którą chciałbyś opanować? 74. Gdzie widzisz się za 50 lat? 75. Czy masz ulubionego sportowca? 76. Co uważasz za swój największy sukces? 77. Jakie są twoje zdanie na temat technologii przyszłości? 78. Czy masz ulubiony kraj, który chciałbyś odwiedzić? 79. Co lubisz robić, gdy jesteś smutny? 80. Jaki jest twój ulubiony gatunek filmowy? 81. Czy jest jakaś umiejętność artystyczna, którą byś chciał rozwijać? 82. Gdzie widzisz się na emeryturze? 83. Jakie są twoje zdanie na temat zmian społecznych? 84. Czy masz jakiś ulubiony cytat motywacyjny? 85. Co jest dla ciebie najważniejsze w pracy? 86. Jaki jest twój ulubiony sposób spędzania wakacji? 87. Czy jest jakiś język obcy, którego chciałbyś nauczyć się? 88. Gdzie chciałbyś spędzić swoje wymarzone wakacje? 89. Co uważasz za największą wartość w przyjaźni? 90. Jaki był twój najbardziej niezapomniany koncert lub wydarzenie kulturalne? 91. Czy masz jakieś plany na rozwijanie swoich umiejętności? 92. Jakie jest twoje zdanie na temat zdrowej diety? 93. Czy masz ulubionego youtubera lub influencera? 94. Co lubisz robić w deszczowe dni? 95. Jaki jest twój ulubiony rodzaj podróży: wakacje nad morzem, góry czy zwiedzanie miast? 96. Czy jest jakiś przedmiot, na który miałbyś ochotę się douczyć? 97. Gdzie widzisz siebie w kontekście swojego hobby za kilka lat? 98. Jakie są twoje zdanie na temat znaczenia szczęścia w życiu? 99. Czy masz jakiś cel podróżniczy, który chciałbyś osiągnąć? Do wyboru do koloru No to lecimy. 1.Dosyć zmęczony jestem, ale jakoś pchnę dalej. 2.Serie Wiedźmina. 3.Nie jestem jakimś miłośnikiem filmów, wręcz nawet ich nie oglądam więc takiego nie mam. 4.Nowe? gnębienie @ sdn 5.Hmm tak żeby wyjechać po za Polskę, to pewnie Anglia. 6.Nie oficjalną stolice Szwajcarii, Berno. 7.Rosół babci, nic tego nie przebije. 8.Euforii xdd. A tak szczerze to prawko nie dawno zdane, więc powiedziałbym że git osiągnięcie. 9.Żyć spokojnie. Nic innego nie chce. 10."If the facts don't fit the theory, change the facts" 11.( ͡° ͜ʖ ͡°) 12.Ciężko jest stwierdzić bo dużo jest takich, ale jedno naprawdę trzymam przy serduszku. I to było jak kolega się wy*****ł na huśtawce. 13.Dwa psy, które bardzo grzecznie wczoraj uciekły i musiałem je ganiać przez godzine. 14.Moje jedyne zdanie polityczne to: "j*bać PiS" 15.Przedewszystkim ukończyć technikum, no i najlepiej jakbym złapał jakąś robotę żebym mógł sobie podrobić doświadczenie. 16. Top 3 według spotify 17.Pewnie gdzieś w robocie, za najniższą krajową. 18.Najpierw odłożyć dużą sumę gdzieś na konto do którego ja nie mam dostępu np. na konto starych. Potem jakieś mniejsze inwestycję z resztą pieniędzy. 19.Jestem ulany po za kosmos, ale jakbym musiał wybierać to piłka nożna. 20."Ostatnie życzenie" z serii Wiedźmina. 21.Skok z spadochronem. 22.Najbardziej w łóżku. 23.Tak jak sobie pościeliliśmy łózko tak się wyśpimy. 24.( ͡° ͜ʖ ͡°) 25.Nie, ale jeżeli nadejdzie taka okazja to pewnie Grecja. 26.Angielski, bo tam mieszkałem to jest łatwo. 27.Ciekawe, trochę straszne no ale zobaczymy co to będzie. 28.Umiem wygiąć kciuka totalnie w drugą stronę. 29.Zostać programistą. 30.Raczej w samotności. 31."That's what she said" ~ nwm jaki film wiem że bawi mnie to. 32.400kg wzrostu 33.Nie mam. 34.nocnym markiem 35.Najebać się pewnie. 36.Goń marzenia, bo tylko tyle zostało w tym świecie. 37.Przereklamowane. Dostanę ataku serca i mogę wp********ć to co lubię? Win-win 38.Nie. 39.To ja dojdę do emerytury xd? 40.Nie mam, mieszkam na zadupiu. Ale jakby się uprzeć to nwm... mój kurnik? xd 41.@ sdn Chciałbym ważyć tyle ile on waży. 42.Zwiedzić cały świat. 43.( ͡° ͜ʖ ͡°) 44. 45.Malta. 46.Fastfood, bo szybkie i dobre. 47.Tak, bo jak my jesteśmy najmądrzejszą istotą... to miernie to widzę. 48.Brak aktywności. 49.( ͡° ͜ʖ ͡°) 50.Brak. Nie mam aspiracji bycia ojcem. 51.Nie żałuje niczego. 52.Wanilia. 53.Moje poczucie humoru. 54.Nie mam zdania na ten temat. Jak dla mnie płeć to tylko to czyli płeć. Nie zmienia to sposób mojego traktowania innej osoby. 55. A. H. 56.Zależy jakie ale pewnie się pobawił. 57.Wyciszenie @ sdn bez wyciszenia go na dc. 58.Pewnie gdzieś martwy w jakimś polu. 59.Granie w gry albo słuchanie muzy. 60.Lojalność. 61.Youtube. 62.Szczerze... sam poziom nauki leży i kwiczy. 63.Bardzo. 64.Jakiś stary blackberry 65.Trochę ciężko mi przestać wydawać pieniądze gdy już zacznę. 66.Nie. 67.Nie mam jakiś głębszych opinii. 68.Nienawidzę ciasnych miejsc. 69.Nie pamiętam. 70.Grill, piwka i muzyka. 71.Nie poddawaj się i trzymaj zimną głowę czasami duże zmiany mogą stresować i straszyć, ale gwarantuję że się uda. 72.Poker. 73.odpowiadałem już na to tf tf. 74. Again. Martwy. 75.Kylian Mbappe. Siuuu 76.Again. Odpowiadałem na to tf tf. 77.Ciekawe i straszne. Z jednej strony odblokują dużo nowych możliwości z drugiej strony co może pójść nie tak ( ͡° ͜ʖ ͡°) 78.Szwajcaria. 79.Płakać. 80.Nie mam. 81.Nie. 82.Odpowiadałem. 83.Wszędzie zj*eby. 84."Idź spać" 85.Komfortowość. 86.Łomżing 87.Hiszpański. 88.Grecja. 89.Lojalność/Szczerość. 90.Nie miałem takiego. 91.Coś tam jest. 92.Przereklamowane, Mcdonald górą. 93.Sztuczne dekle wersow. 94.Słuchać opad deszczu, bardzo relaksujące. 95.Zwiedzanie miast zdecydowanie. 96.Nie mam. 97.Pewnie dalej będę klikał w główki. 98.Bez szczęścia nie ma niczego, a bez pieniędzy nie ma szczęścia. 99.Nie mam. 3 godziny temu, łudźpodziemna napisał(a): Co tam? za********e. Co tam u Ciebie? Zero0 , sdn , 不是你 and 1 other 4 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/117355-qa-borys1337/#findComment-9202335 Share on other sites More sharing options...
不是你 Posted August 12, 2023 Share Posted August 12, 2023 1. Czy wiesz, że Żwirek kręci z Muchomorkiem? 2. Jak święty Mikołaj unikał Gestapo w 1940? 3. Kiedy wyskoczymy na jakieś piwko? 4. Czy masz jakiegoś zwierzaka? 5. Skąd cie tu przywiało? 6. Rodzynki z sernikiem czy bez? 7. Co ci się podoba w @ sdn 8. Najlepszy admin om? 9. Dlaczego na fc wyznajesz zasadę +w? 10. Dlaczego dałeś się opętać i używasz tej szatańskiej strony do soft p**no? Borys1337 , Zero0 , sdn and 1 other 3 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/117355-qa-borys1337/#findComment-9202343 Share on other sites More sharing options...
Borys1337 Posted August 12, 2023 Share Posted August 12, 2023 1 godzinę temu, 不是你 napisał(a): 1. Czy wiesz, że Żwirek kręci z Muchomorkiem? 2. Jak święty Mikołaj unikał Gestapo w 1940? 3. Kiedy wyskoczymy na jakieś piwko? 4. Czy masz jakiegoś zwierzaka? 5. Skąd cie tu przywiało? 6. Rodzynki z sernikiem czy bez? 7. Co ci się podoba w @ sdn 8. Najlepszy admin om? 9. Dlaczego na fc wyznajesz zasadę +w? 10. Dlaczego dałeś się opętać i używasz tej szatańskiej strony do soft p**no? 1.Aha. Już nie koleguje się z Żwirkiem 2.Dawał każdemu Żydowskiemu dziecku węgiel. 3.Dawaj datę i jadę. 4.Nie mówię Ci bo go wpierdolisz 5.Z Atlantis jestem. 6.Z rodzynkami. 7.To że waży 500kg i ma większe cycuszki od mamy. 8. @ Borys1337 9. Bo jestem najlepszy xd? 10.Bo jestem samotny sdn , dredek , 不是你 and 1 other 1 1 2 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/117355-qa-borys1337/#findComment-9202349 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts