StevieG Posted July 30, 2023 Share Posted July 30, 2023 Skarga na Administratora Nick osoby oskarżonej Borys1337 Serwer MIRAGE Data zdarzenia 30.07.2023 Godzina 15:40 Opis sytuacji Pan admin znowu traktuje swoje obowiązki mówiąc mocno średnio, dostałem kolejnego muta po jego 0 reakcji gdy dzieci mnie wyzywały przez 2 min gdy ja ich obraziłem dostaliśmy wszyscy muty. Dowody Mute dziesijszy, mut w innych dniach ale nie chęć do pisania skargi. Mute został nałożony po wyzwaniu gracza, wiele razy jak miałem muta/gaga pan admin nie regował na obrażanie mnie, równi i równiejsi? Nie raz dostawałem gagi za obrazę graczy, dlaczego? Bo pan admin zamiast zbanować toksyczną osobę która obraża dał się jej wykazać i wtedy zbiera lepsze statystyki :D. Wolna reakcja na banowanie graczy z wh/aimem/legit cheatem muszę zgłosić podejrzaną osobę po 5-10razy ponieważ dla pana admina ważniejsze są puknty niż serwer. Dziś to się powtórzyło i zbanował gracza na 24h za to że zwyzywał cheatera po 3-4 rundach dostał ów cheater bana. Za obraze gracza ban na serwer. Idąc dalej, nie bardzo kolega chyba wie co robi ponieważ rozumiem muty jak trolluje ale jak gram i ktoś mnie wyzywa i on nie reaguje to chyba tak nie powinno wyglądać. Jak pisałem w tamtym poście. Nie będę pozwalał wyzywać się dzieciom lat 13 i kolega powinien nauczyć się szybciej pisać. Wnioskuje o pierwsze ostrzeżenie dla admina dzakson , Borys1337 and sdn 1 2 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/117320-skarga-na-borys1337-mirage/ Share on other sites More sharing options...
Borys1337 Posted July 30, 2023 Share Posted July 30, 2023 (edited) 1 godzinę temu, StevieG napisał(a): Wolna reakcja na banowanie graczy z wh/aimem/legit cheatem muszę zgłosić podejrzaną osobę po 5-10razy ponieważ dla pana admina ważniejsze są puknty niż serwer. Odwołam się do tego najpierw. @ Zero0 sprawdzał gracza, więc reakcja była. Czemu to w ogóle jest w skardze to nie wiem? Ban był nadany przez @ Zero0 . Nie wiem czy wiesz ale admini mogą sobię pomagać w takich sytuacjach gdzie było to ewidentne na demku ponieważ zawsze byłem tam gdzie gracz, ponieważ chcieliśmy zobaczyć czy ma WH. Gdy @ Zero0 zobaczył i potwierdził to dostał on natychmiastowo zbanowany. 1 godzinę temu, StevieG napisał(a): Mute został nałożony po wyzwaniu gracza, wiele razy jak miałem muta/gaga pan admin nie regował na obrażanie mnie, równi i równiejsi? Gdy tylko usłyszałem jak obydwoje do siebie "skaczecie" to kara została natychmiastowo nałożona na gracza jak i na Ciebie. Wcześniej była osoba o nicku "Majkel" która również w niestosowny sposób korzystała z mikrofonu i nie było odemnie reakcji na serwerze. Napisałem mu na Pv i odrazu się ogarnął. Podkreślam, że nie faworyzuję nikogo i każdy dostaję karę na którą zasługuję. Wyjaśniam to, aby nie było pretensji po rewizji demka. 1 godzinę temu, StevieG napisał(a): Dziś to się powtórzyło i zbanował gracza na 24h za to że zwyzywał cheatera po 3-4 rundach dostał ów cheater bana. Czy wyzywał cheatera czy nie teksty typu "zabij się" bądź "potnij się" są nie na miejscu. Jak dla mnie to perm powinien być za takie głupstwa w internetcie. Nie bez podstawnie jest to perm ban w innych grach. Życzenie śmierci komuś przez internet... Dno i wodorosty i tyle, nawet bym powiedział że gorsze zachowanie niż cheatowanie. Ile my mamy lat panowie? 11?. Jedyna rzeczy do której można się przyczepić, i to w sumie słusznie to powód bana/mute. Powinienem zacytować podpunkt regulaminu bądź napisać coś bynajmniej przypominającego pod punkt. Poprawię to i w przyszłości powody banów/mutów będą adekwatne. 1 godzinę temu, StevieG napisał(a): Idąc dalej, nie bardzo kolega chyba wie co robi ponieważ rozumiem muty jak trolluje ale jak gram i ktoś mnie wyzywa i on nie reaguje to chyba tak nie powinno wyglądać. Nie reaguje? Obydwoje dostaliście po mute jeden po drugim, nikt nie był niewinny i faworyzowany w tej sytuacji. Możliwe, że moja reakcja nie była natychmiastowa ale nie jestem zawszę w grze więc mogła mnie chwilka umknąć. Chowasz się za słowami "Co mam pozwolić 13letniemu borowikowi mnie wyzywać?". Nie powinieneś być mądrzejszy i wymutować sobie go w grze skoro jest taka funkcja, a ja chwilowo nie zaareagowałem. A ty jednak postanowiłeś dorzucić swoją mądrością jakim on jest "biednym polakiem". Następnym razem najzwyczajniej rusz makówką i zachowaj się jak dorosły człowiek a nie jak przedszkolak, w pierwszy dzień przedszkola. Ty kolego powinieneś już dawno na perm mute siedzieć, a admini tak czy tak są łagodni i dostajesz jedynie na godzine. Bedoes również notorycznie lubi łamać regulamin, więc prosta decyzja jak dla mnie. I on i bedoes po perm mute skoro mam tak mocno trzymać się regulaminu. Sprawa z głowy, grają na utkanej i miła atmosfera na serwerze pozostaję. Jak trzymać się regulaminu, to trzymać się regulaminu nie? Cieplutko pozdrawiam. <3 //Edycja po komentarzu "ale jednak jak masz zgłoszenia to nie grasz dalej na serwerze tylko jest taka komenda jak /hide i oglądasz jegomościa... Ale po co punkty same się nie nabiją i kd-ratio nie bedzie na plus." Przestań już się pogrążać, sprawdzał go @ Zero0 i ja mu w tym pomagałem, nie musisz tego rozumieć jak nie chcesz. Nie potrzebnie ja mam siedzieć na spectcie skoro jeden to już robi. A ja baituję oskarżonego aby pokazał czy faktycznie używa wspomagaczy. "Ponieważ 2-3 rundy temu zasejowałeś 1v4 i sam siebie nie kiknąłeś :/" Próbowałeś ulepić coś z gliny... I Ci nie poszło, taka sytuacja nigdy nie miała miejsca, i nigdy nie będzie miała miejsca. Z resztą na demku widać że takiego czegoś nie było. "Dostałem kicka raz z serwera bo raszowało mnie 6 graczy gdy była podłożona bomba zabiłem wszystkich ale nie było czasu już na bombę." Nie wiem, mnie nie było przy tej sytuacji, ani ja Cię nie kickowałem więc pozostawiam to pod "?", bo nie wiem jak się do tego odnieść. Nie mój cyrk, nie moje małpy. Słyszałem o niej... jak tak było, no to admin nadużywał swojej permisji... lecz nie ja to zrobiłem więc nie widzę jak ta sytaucja się odnosi do mnie? "traktujesz wszystkich równo, sam się tu przyznałeś że dałeś mu znać na pw...." Majkel w ogóle nie miał nic do tej sytuacji, najzwyczajniej ostrzegałem czemu nie było reakcji na serwerze. A po za tym Majkel nie miał żadnych mutów poprzednich więc dostał ostrzeżenie Pv xd? Ty natomiast lubisz sobie po trollować i powyzywać... więc nie dostajesz takich luksusów już. Edited July 30, 2023 by Borys1337 StevieG and sdn 1 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/117320-skarga-na-borys1337-mirage/#findComment-9202030 Share on other sites More sharing options...
StevieG Posted July 30, 2023 Share Posted July 30, 2023 Po pierwsze pisze się co do twojej wypowiedzi przynajmniej, idąc dalej. powtarzasz ciągle to samo ale wyzywał mnie przez 1-2min nic do niego nie powiedziałem jeszcze obraźliwego później go obraziłem. Wałkujesz ciągle to samo ale wiem jak to wyglądało, znowu zostałem obrażony pierwszy i po 1-3 minutach zareagowałem i zostałem potraktowany tak samo jak tak zwany "napastnik". PS. pytałem ile miałem mutów? Jak bym pytał to bym zadał jedno pytanie ile razy dostałem muta za to że kogoś obraziłem po tym jak ktoś zrobił to pierwszy jakieś 3-4 bo niestety no ewidentnie nie dajesz sobie rady z wpisaniem /admin /mute /gracz obraza lub dłuższą komendą na wybranego gracza. Traktujesz wszystkich równo, sam się tu przyznałeś że dałeś mu znać na pw.... (Wcześniej była osoba o nicku "Majkel" która również w niestosowny sposób korzystała z mikrofonu i nie było odemnie reakcji na serwerze. Napisałem mu na Pv i odrazu się ogarnął. Podkreślam, że nie faworyzuję nikogo i każdy dostaję karę na którą zasługuję. Wyjaśniam to, aby nie było pretensji po rewizji demka.) PS. nie wiem co pisał nie zagłębiałem się w to ale jednak jak masz zgłoszenia to nie grasz dalej na serwerze tylko jest taka komenda jak /hide i oglądasz jegomościa... Ale po co punkty same się nie nabiją i kd-ratio nie bedzie na plus. Dostałem kicka raz z serwera bo raszowało mnie 6 graczy gdy była podłożona bomba zabiłem wszystkich ale nie było czasu już na bombę. Jak wyżej napisałem no niestety chyba są równi i równiejsi.... Ponieważ 2-3 rundy temu zasejowałeś 1v4 i sam siebie nie kiknąłeś :/ Widzę że nie masz nic z sensem do powiedzenia. Więc nie zamierzam tego ciągnąć administracja średnia... Borys1337 and sdn 2 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/117320-skarga-na-borys1337-mirage/#findComment-9202031 Share on other sites More sharing options...
.Lasik Posted July 30, 2023 Share Posted July 30, 2023 1 godzinę temu, StevieG napisał(a): dostaliśmy wszyscy muty. To już jest rozwiązanie twojej skargi. Po przeczytaniu i zapoznaniu się z dowodami, oznajmiam co następuje. Po pierwsze: 1 godzinę temu, StevieG napisał(a): dostałem kolejnego muta po jego 0 reakcji gdy dzieci mnie wyzywały przez 2 min gdy ja ich obraziłem Jeżeli chodzi o to- Jeżeli nie potrafisz zachować zimnej krwi i dajesz się prowokować, to również dostaniesz konsekwencje. Zamiast obrażać graczy, możesz złożyć skargę na Admina, że nie reaguje, zamiast ich obrażać, wtedy muta nie dostaniesz, a Admin może być i ukarany. Aktualnie po tym, jak wszyscy zostaliście ukarani, Ja uznaje, iż Admin prawidłowo wykonał swoje obowiązki i nie mam do czego się przyczepić jeżeli chodzi o tą sytuację. 1 godzinę temu, StevieG napisał(a): Mute dziesijszy, mut w innych dniach ale nie chęć do pisania skargi. Do wyjebania ten twój "dowód" skoro masz "nie chęć" do pisania skargi w poprzednich dniach, to ja mam "nie chęć" do sprawdzenia twoich mute z poprzednich dni. Nawet nie dałeś daty o jaki chodzi, a trochę ich masz. Dowód- odrzucony. 1 godzinę temu, StevieG napisał(a): Mute został nałożony po wyzwaniu gracza, wiele razy jak miałem muta/gaga pan admin nie regował na obrażanie mnie, równi i równiejsi? Wszyscy są równi.. Ty obrażałeś, On obrażał- wszyscy z konsekwencjami. (poprzednie dni mnie nie interesują, gdyż nie chce mi się grzebać o jaki mute Ci chodzi, a trochę ich masz. Jak wypiszesz wszystko z datami i dowodami- sprawdzę to.) 1 godzinę temu, StevieG napisał(a): Nie raz dostawałem gagi za obrazę graczy, dlaczego? Bo pan admin zamiast zbanować toksyczną osobę która obraża dał się jej wykazać i wtedy zbiera lepsze statystyki :D. Dlatego, że "Pan Admin" dał Ci mutę za obrazę... Gdybyś nie obrażał to byś mute nie dostał, to chyba proste. 1 godzinę temu, StevieG napisał(a): Wolna reakcja na banowanie graczy z wh/aimem/legit cheatem muszę zgłosić podejrzaną osobę po 5-10razy ponieważ dla pana admina ważniejsze są puknty niż serwer. Jeżeli jest to prawdą, to porozmawiam z Adminem o szybszą reakcję. 1 godzinę temu, StevieG napisał(a): Za obraze gracza ban na serwer. No proste, skoro muty nie działają, to bany będą nadawane. 1 godzinę temu, StevieG napisał(a): ale jak gram i ktoś mnie wyzywa i on nie reaguje to chyba tak nie Nie, tak to wyglądać nie powinno, ale również i Ty nie powinieneś wtedy obrażać, następnym razem napisz skargę, to nie będziesz miał konsekwencji w postaci Mute/Ban. 1 godzinę temu, StevieG napisał(a): Jak pisałem w tamtym poście. Nie będę pozwalał wyzywać się dzieciom lat 13 i kolega powinien nauczyć się szybciej pisać. Ja nie pozwolę na obrażanie na moim serwerze. Albo nauczysz się nie dawać prowokować i jeżeli nie ma Admina (bądź nie reaguje) PISAĆ skargi na graczy (tutaj na forum), zamiast obrażać i dawać się prowokować, to nie będziesz kończył z mutami czy banami, to chyba proste. Tyczy się to każdego.. i Ciebie i wszystkich innych. 1 godzinę temu, StevieG napisał(a): Wnioskuje o pierwsze ostrzeżenie dla admina Wniosek odrzucam. Z dowodów z "data zdarzenia" wynika, iż Admin zareagował poprawnie, karząc Ciebie i drugiego delikwenta. Na resztę mam wyjebane, gdyż nie ma dat, godzin, dowodów, a szukać mi się "nie chce". Skargę odrzucam, następnym razem nie obrażaj, TYLKO PISZ SKARGĘ, to nie będziesz miał konsekwencji. Pozdrawiam serdecznie. 不是你 and sdn 2 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/117320-skarga-na-borys1337-mirage/#findComment-9202035 Share on other sites More sharing options...
.Lasik Posted July 30, 2023 Share Posted July 30, 2023 Skarga została odrzucona! Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. 不是你 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/117320-skarga-na-borys1337-mirage/#findComment-9202036 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts