Jump to content

Odwołanie od bana - StevieG / MRIAGE #2

StevieG  

2 members have voted

1. 1. Popierasz ten wniosek?

Recommended Posts

• Data zdarzenia
    30.07.2023
  • Nick z gry
    Stevie G
  • Link do blokady
  • Rodzaj blokady
    MUTE
  • Powód bana
    nadużywanie mikrofonu
  • Serwer
    MRIAGE #2
  • Opis sytuacji
    Gram na serwerze od dłuższego czasu muty odstaje raz słusznie raz nie ale dziś to już przesada. Zgłosiłem osobnika z wh/AIMEM LUB LEGITCH CHEATEM z 10 razy dostał bana dopiero jak zabił pana admina.
    Dostałem bana za używanie mikro jest jakaś cenzura na serwerze? nie wiedziałem ze nie mozna luzno pogoadac. Parę dzieci piszczało coś do mnie i obrażało mnie pan admin postanowił olać temat dostałem pierwszy bana po powiedzeniu "zamknij się biedaku" jakaś reprymenda słowna? nie istnieje.
  • Dlaczego twój ban jest niesłuszny?
    Zacznijmy od tego że to jest ffa. nie było ostrzeżenia słownego. olewczy stosunek do skarg graczy. Nakładanie bana za używanie mikrofonu, to jest ffa po co tryfard grać mozna zawsze nie słuchać głupiego gadania ale nikomu krzywdy nie robiłem i nikt się nie żalił. Pan admin chyba chce by duża część graczy odeszła od serwera. Proszę o szybką i wyczerpującą odpowiedź. z góry dziękuję chyba że podejście będzie podobne jak na serwerze :D
https://1shot2kill.pl/topic/117319-odwolanie-od-bana-stevieg-mriage-2/

Ogólnie, jest to śmiech na sali. Odwołanie od bana, gdy dostałeś mute. Nie tylko ty dostałeś muta ponieważ dziecko z którym się wyzywałeś też dostał muta zaraz po tobie. Ostrzeżenia nie było ponieważ był to twój 7 mute, chyba powinieneś wiedzieć że niestosownie się zachowujesz? Nie mam obowiązku Cię upominać ponieważ nie jesteś dzieckiem które trzeba pilnować. Dostał bana po zabicu mnie ponieważ baitowałem dla @ Zero0  aby mógł zobaczyć czy gracz faktycznie korzysta z wspomagaczy.

https://1shot2kill.pl/application/form/5-skargi-i-zażalenia/ to jest dział do którego powinieneś się odwołać. A nie pisać odwołanie od bana za muta xd?

image.png.f27d324638c599ec001c9b17455b68d2.png

Za to ile ty kolego wyzywasz i nadużywasz mikrofonu już dawno powinieneś latać na perm mute. Z resztą nie widzisz ironii w swojej wypowiedzi? To jest przesada że dałem tobie i innej osobie muta za to że się wyzywaliście? Po mimo tego że powód to nadużywanie mikrofonu ponieważ gadasz od rzeczy i bez powodu. Nie mówię że pogadać nie można ale gadać żeby gadać też nie ma sensu.

Pozdrawiam cieplutko <3

Edited by Borys1337

Wyzywałem? wyzywali mnie przez 2min ja odpowiadałem nie obrażając ich jak miałeś to gdzieś wtedy powiedziałem "biedny polaku czy jakoś tak"

A czytałeś ze zrozumieniem? jedne były słuszne inne nie. to jest kolejny z tych nie słusznych ale tu już poleciałeś.

Gościu nie musisz mieć kija w du**e czasami fajnie sie pośmiać ale nie no oczywiście tobie to przeszkadza. 

Śmieszne że piszesz że nie powinienem pisać ale to co ty robisz to pozostawia wiele....

Baitowałeś? jak on strzelał mechanicznie wystarczyło spojrzeć na 3-4min jego gry XD pogrążasz się.

Idąc dalej nie było to nadużywanie bo dawałem info i gadałem coś for fun zgodnie do tyczącej się rozgrywki.

To że masz wolne palce i nie umiesz zmutkować dziecka za to że  nie ma mutacji i nie obraża graczy to tylko współczuć twojej dziewczynie.

Wyolbrzymiasz by pokazać się w lepszym świetle gj.

image.png.0e34a45de83766b00e82d9e3990800ea.png

Muta dostaliście obydwojga. To ty przestań wyolbrzymiać. Masz już na koncie 7 mutów. I gracze prosili o uspokojenie sytuacji. Mute tak już wygasł. Dział nie służy od tego więc albo złóż skargę albo graj dalej na serwerku. Nie ja oglądałem oskarżonego o wspomagacze więc nie widzę czemu pretensję w moją strone XD? Oglądał go inny admin najzwyczajniej robiłem to co prosił kolega aby pomóc mu w sprawdzeniu oskarżonego.

A ktoś się ciebie pytał ile mam mutów? Zwłaszcza że połowa też takie płakanie było. Wiem że dostał mute... Tylko masz za wole palce i wyolbrzymiasz skoro pozwalasz obrażać gracza przez 2min 

i jak gracz bierze sprawy w swoje rece i dostaje bana to znaczy że coś nie tak z tym adminem. Skoro nie widzisz o co chodzi to chyba nie powinieneś byś adminem, nie jestem od tego kto powinien być a kto nie.

Ale jednak dalej nie rozumiesz...

Ktoś cię obraża w szkole czy w pracy, pracodawca/nauczyciel nie raguje to bronisz się? Czy uciekasz?

Albo z życia ktoś cię chce pobić, nikt nie reaguje wokół uciekasz czy się bronisz?

Rozumiesz? Jak nie to przeczytaj sobie prawo karne i obronę przymusu bezpośredniego oraz obronę konieczną.

Inne muty dałeś też bezpodstwanie.

Jak jest gość z Cheatami trzeba zgłaszać ci go po 5-10razy bo musisz sobie pograć.

Admin to prawa ale też obowiązki, twoje punkty nie są ważniejsze od serwera.

Dodam więcej, że to kolejny mute po tym jak jakieś dziecko jest ofensywne i po zwyzywaniu go dostałem muta bo pan wielki Admin jest chyba leniwy.

Nic nie dzieje się z przypadku i nie będę się dawał wyzywać jakiemuś dziecku lat 13.

Dodam więcej kilka krotnie jak miałem muta jakieś małe borowiki mnie obrażały na czacie teksotwym czy głosowym, byłeś tego światkiem nie reagowałeś.

Rób to jak należy a nie równi i równiejsi.... Albo ta sytuacja z dzisiaj jak po 5 reporcie ktoś wyzywał gościa z chetami dostał od ciebie bana na 24h a ty 3-4 rundy później go zbanowałeś.

Nie gag nie mute tylko ban... 

PS.  pisze się obydwoje. 

Edited by StevieG

To nie jest dział w którym powinieneś to wstawić, jeśli chcesz złożyć skargę na @ Borys1337  to odsyłam tutaj:
https://1shot2kill.pl/application/form/5-skargi-i-zażalenia/

Zamykam temat.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...