Jump to content

Recommended Posts

Witam,jako że serwer przechodzi kryzys proponuje wprowadzić ciekawe rzeczy na serwer,niż bawienie się paczkami z minionych epok.

Podam poniżej przykłady:

Nowy system skinów- Zróbcie tak:

- Wprowadźcie więcej skrzyń i klucze. ( Pod koniec mapy losuje skrzynie i jest np. szansa na trafienie skina,bądź nie.

- System Euro- Jest zbyt nudny i proponuję wprowadzenie nowej waluty np. Coinsy bądź StarTrak.

- Znerfienie cen sklepu ( wszystkiego na serwerze.

- Nowy system misji. 

- Dodanie VIPA dla steam.

- Nowy system rang.

- Nowy antycheat

- Jackpot;0

Zmian może być więcej,ale no to nie jest serwer pod graczy i niech oni dodadzą coś od siebie:) To są tylko luźne propozycje,więc liczę że serwer zacznie działać jak należy. Pozdro

https://1shot2kill.pl/topic/117295-przyjeta-propozycja-luzne-propozycje/

ogolnie  jest   icha  na  serwerze  :/  od  paru  dni  lataja  odpaly  0  admina ,  od  rana jedna  mapa  czasem  jest  pol  dnia  bo  sie   cos  zwiesi, ja  tez   jestem  za  wprowadzeniem  nowej  paczki  skinow  i   jackpotem  tylko  zeby  nie  bylo  ze  po  kilku  godzinach  kazdy  biega  z kosa,  z  tej  paczki   3/4  ski9now  np  m4  to  nprawde  masakra  takie  rozmazane  ze nie  wiadomo  co  to  jest  :/

Zróbcie paczkę skinów które będziecie chcieli na następny reset, a coś wybierzemy i podeślij mi. 

Nad Jackpotem się zastanowimy.

W dniu 25.07.2023 o 19:28, Lasuczitka królowa Roxy napisał(a):

Witam,jako że serwer przechodzi kryzys proponuje wprowadzić ciekawe rzeczy na serwer,niż bawienie się paczkami z minionych epok.

Podam poniżej przykłady:

Nowy system skinów- Zróbcie tak:

- Wprowadźcie więcej skrzyń i klucze. ( Pod koniec mapy losuje skrzynie i jest np. szansa na trafienie skina,bądź nie.

- System Euro- Jest zbyt nudny i proponuję wprowadzenie nowej waluty np. Coinsy bądź StarTrak.

- Znerfienie cen sklepu ( wszystkiego na serwerze.

- Nowy system misji. 

- Dodanie VIPA dla steam.

- Nowy system rang.

- Nowy antycheat

- Jackpot;0

Zmian może być więcej,ale no to nie jest serwer pod graczy i niech oni dodadzą coś od siebie:) To są tylko luźne propozycje,więc liczę że serwer zacznie działać jak należy. Pozdro

Jest już duża szansa na zdobycie skinów, jak zwiększymy zaraz będą latać z wszystkimi skinami.

Nowy system można pomyśleć, zależy od graczy, zrobimy ankietę i zdecydują. 

Ceny sklepu zostają.

Aktualnie na ten reset były edytowane misje i są inne, lecz jak chcecie nowe rozpiszcie mi jak mają wyglądać i podeślijcie na PW.

Jest darmowy vip od danej godziny + losowanie vipa dla gracza na daną mapę, starczy tego.

Napiszcie jaki system rang wam odpowiada i chcecie. 

Antycheat został poprawiony, zaktualizowany. 

Jak wspomniałem wyżej będzie ankieta co do Jackpota i nowego systemu i gracze zdecydują. 

Jeśli coś jeszcze macie to piszcie w tym temacie.

• hardy changed the title to [Przyjęta] Propozycja - Luźne propozycje:)
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...