Cytrynowa Limonkaa. Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 Witam,jako że serwer przechodzi kryzys proponuje wprowadzić ciekawe rzeczy na serwer,niż bawienie się paczkami z minionych epok. Podam poniżej przykłady: Nowy system skinów- Zróbcie tak: - Wprowadźcie więcej skrzyń i klucze. ( Pod koniec mapy losuje skrzynie i jest np. szansa na trafienie skina,bądź nie. - System Euro- Jest zbyt nudny i proponuję wprowadzenie nowej waluty np. Coinsy bądź StarTrak. - Znerfienie cen sklepu ( wszystkiego na serwerze. - Nowy system misji. - Dodanie VIPA dla steam. - Nowy system rang. - Nowy antycheat - Jackpot;0 Zmian może być więcej,ale no to nie jest serwer pod graczy i niech oni dodadzą coś od siebie:) To są tylko luźne propozycje,więc liczę że serwer zacznie działać jak należy. Pozdro Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/117295-przyjeta-propozycja-luzne-propozycje/ Share on other sites More sharing options...
Meffedron1991 Posted July 28, 2023 Share Posted July 28, 2023 ogolnie jest icha na serwerze :/ od paru dni lataja odpaly 0 admina , od rana jedna mapa czasem jest pol dnia bo sie cos zwiesi, ja tez jestem za wprowadzeniem nowej paczki skinow i jackpotem tylko zeby nie bylo ze po kilku godzinach kazdy biega z kosa, z tej paczki 3/4 ski9now np m4 to nprawde masakra takie rozmazane ze nie wiadomo co to jest :/ Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/117295-przyjeta-propozycja-luzne-propozycje/#findComment-9201986 Share on other sites More sharing options...
Włamywacz Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 Zróbcie paczkę skinów które będziecie chcieli na następny reset, a coś wybierzemy i podeślij mi. Nad Jackpotem się zastanowimy. W dniu 25.07.2023 o 19:28, Lasuczitka królowa Roxy napisał(a): Witam,jako że serwer przechodzi kryzys proponuje wprowadzić ciekawe rzeczy na serwer,niż bawienie się paczkami z minionych epok. Podam poniżej przykłady: Nowy system skinów- Zróbcie tak: - Wprowadźcie więcej skrzyń i klucze. ( Pod koniec mapy losuje skrzynie i jest np. szansa na trafienie skina,bądź nie. - System Euro- Jest zbyt nudny i proponuję wprowadzenie nowej waluty np. Coinsy bądź StarTrak. - Znerfienie cen sklepu ( wszystkiego na serwerze. - Nowy system misji. - Dodanie VIPA dla steam. - Nowy system rang. - Nowy antycheat - Jackpot;0 Zmian może być więcej,ale no to nie jest serwer pod graczy i niech oni dodadzą coś od siebie:) To są tylko luźne propozycje,więc liczę że serwer zacznie działać jak należy. Pozdro Jest już duża szansa na zdobycie skinów, jak zwiększymy zaraz będą latać z wszystkimi skinami. Nowy system można pomyśleć, zależy od graczy, zrobimy ankietę i zdecydują. Ceny sklepu zostają. Aktualnie na ten reset były edytowane misje i są inne, lecz jak chcecie nowe rozpiszcie mi jak mają wyglądać i podeślijcie na PW. Jest darmowy vip od danej godziny + losowanie vipa dla gracza na daną mapę, starczy tego. Napiszcie jaki system rang wam odpowiada i chcecie. Antycheat został poprawiony, zaktualizowany. Jak wspomniałem wyżej będzie ankieta co do Jackpota i nowego systemu i gracze zdecydują. Jeśli coś jeszcze macie to piszcie w tym temacie. Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/117295-przyjeta-propozycja-luzne-propozycje/#findComment-9202079 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts