Jump to content

[Przyjęty] Podanie na admina - Zero0 / MIRAGE

Zero0  

1 member has voted

1. 1. Popierasz ten wniosek?

Recommended Posts

• Imię
    Norbert
  • Serwer
    MIRAGE
  • Mutacja głosu
    Tak
  • Jakie jest Twoje doświadczenie?
    Przez rok byłem adminem, a dokładnie j@ adminem, czyli zastępcą opiekuna serwera na jednej z sieci CSGO, która już nie istnieje.
    Na 1s2k byłem adminem na starym Only AWP oraz byłem członkiem UBT.
  • Link do profilu STEAM
  • Link do Twojego GameTracker
  • Dlaczego chcesz zostać administratorem?
    Przede wszystkim, aby zaprowadzić trochę więcej porządku na serwerze. Gram praktycznie od tygodnia, wiem, że to dość mało czasu, ale widzę, że czasem panuje niezły bałagan na serwerze z powodu braku w danym momencie osoby odpowiedzialnej za porządek. Wiem, jak to jest być adminem oraz wiem, że jak nie ma adminów, to jest ciężko utrzymać serwer w jako takim ładzie i porządku oraz chciałbym aby serwer na którym spędzam czas rozwijał się bardziej i mógł być sprawiedliwym(w sensie rozgrywki) oraz przyjaznym(kultura itp.) miejscem dla innych osób, które znajdą się na tej sieci. Dlatego chcę wesprzeć administrację moją pomocą.
  • Znajomość komend administratora
    Bardzo dobra
  • Status PRIME
    Tak
  • Znajomość regulaminu serwera, na który aplikujesz oraz regulaminu administratora
    Tak
https://1shot2kill.pl/topic/117286-przyjety-podanie-na-admina-zero0-mirage/

Co mogę napisać, za czasów only awp najlepszy admin jakiego znałem. Teraz też niejednokrotnie zgłaszał cheaterów, Kulturka jest więc dobry kandydat.

Podanie zostało przyjęte! Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...