Jump to content

Recommended Posts

Witam ,  mam  taki  pomysl  aby  zamiast  losowego dropa  na  skina  zrobic  cos  w  rodzaju  ruletki i  bonow, np; za  top 3  na  koniec  mapy  rozdawane  sa  bony  ale  mozna  tez  dropnac  za  fragi   i  pozniej  z  nich  mozna  losowac  skina  oczywiscie   jakis  tam  %  jest  zeby  nie   bylo  latwo, pamietam  ze  pare   lat  temu   na   tej  sieci  byl  taki  mod  :)

https://1shot2kill.pl/topic/117233-przyjeta-propozycja-nowa-paczka/

Ja bym zrobił dla top 3 losowe bany od 1 dnia do tygodnia . Nie kombinujcie jak  dla mnie ten pomysł zbędny , jedynie za czym jestem to za jakimś ciekawym konkursem ,  wcześniejszy nie dobiegł chyba końca albo ja go nie pamiętam , ale nad nowym można cos pomyśleć .

17 godzin temu, Lucyfer napisał(a):

Ja bym zrobił dla top 3 losowe bany od 1 dnia do tygodnia . Nie kombinujcie jak  dla mnie ten pomysł zbędny , jedynie za czym jestem to za jakimś ciekawym konkursem ,  wcześniejszy nie dobiegł chyba końca albo ja go nie pamiętam , ale nad nowym można cos pomyśleć .

bo  ty  nigdy  nie  bedziesz w  tym  rankingu  :), a  tak  na  powaznie  chodzilo  mi  ze  pod  koniec  kazdej  mapy  3 osoby  z  najwieksza  iloscia  fragow  otrzymuja  bony 

• hardy changed the title to [Przyjęta] Propozycja - nowa paczka
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...