kondzik772 Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Nie będę się witać bo mam w was serdecznie w****ane, Ci co dali możliwość tym 3 typką możliwość bycia Adminem na only AWP to powinni to rozpatrzeć i się puknąć w czerep, Smokey - Zero kommunikacji ze strony tego Pana, nic się nie odzywa pisze na czacie bądź PV, (Czarnox czy tam Czernox jakoś potrafi się odezwać pogadać (i nie dawać takich banów wyciągniętych z pi**y) wyrzucił mn z 2 razy za kampienie gdzie sobie biegałem po mapce a nie stałem w miejscu, muty za to że sb gwizdne pare razy i później cicho siedze też non sens jak dla mn, ale najlepiej podać powód nadużywanie mikrofonu albo gwizdanie, Irix - Tak samo jak u tego Pana wyżej brak kommunikacji na mikrofonie tylko p*****lenie na czacie, Po co ostrzegasz Smokey przedemną? w****ane mam w to tak szczerze ale p*****lenie za plecami świadczy już o tobie, nic do cb nie miałem bo na początku spoko ale teraz to się pi*******e <3 AIM KOX czy jak się tam nazywasz - Upomniałeś żebym nie nadużywał mikro to spk ale chłopie czy jak raz coś powiem to już nadużywam? kur*a typie na każdym serwie ludzie sb gadają beke cisną a tu stypa bo trzeba być rozważnym w tym co się mówi bo prezesy na serwie XD * Weźcie zacznijcie się normalnie zachowywać i nie psujcie poprostu zabawy i kommunikacji między nami Graczami (Weźcie to do siebie bo mnie np. takie coś wk*rwia i pare innych osób) * A muty to powinniście tym niewychowanym wypierdkom mamuta dawać co nie prześli mutacji i co drą pizde do mikro Tyle z mojej strony Nie pozdrawiam <3 Bombels, May 13, 2023 Pomyliłeś forum. ShifT , sdn , Eyzar. and 5 others 8 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/117042-skarga-na-irix-smokey-i-aim-kox-czy-jak-on-tam-ma/ Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts