Jump to content

Recommended Posts

Nie będę się witać bo mam w was serdecznie w****ane, 

Ci co dali możliwość tym 3 typką możliwość bycia Adminem na only AWP to powinni to rozpatrzeć i się puknąć w czerep,

Smokey - 

Zero kommunikacji ze strony tego Pana,

nic się nie odzywa pisze na czacie bądź PV,
(Czarnox czy tam Czernox jakoś potrafi się odezwać pogadać (i nie dawać takich banów wyciągniętych z pi**y)

wyrzucił mn z 2 razy za kampienie gdzie sobie biegałem po mapce a nie stałem w miejscu,
muty za to że sb gwizdne pare razy i później cicho siedze też non sens jak dla mn, ale najlepiej podać powód nadużywanie mikrofonu albo gwizdanie,

Irix - 
Tak samo jak u tego Pana wyżej brak kommunikacji na mikrofonie tylko p*****lenie na czacie,
Po co ostrzegasz Smokey przedemną? 

w****ane mam w to tak szczerze ale p*****lenie za plecami świadczy już o tobie,

nic do cb nie miałem bo na początku spoko ale teraz to się pi*******e <3 

AIM KOX czy jak się tam nazywasz
- Upomniałeś żebym nie nadużywał mikro to spk ale chłopie czy jak raz coś powiem to już nadużywam? kur*a typie na każdym serwie ludzie sb gadają beke cisną a tu stypa bo trzeba być rozważnym w tym co się mówi bo prezesy na serwie XD

* Weźcie zacznijcie się normalnie zachowywać i nie psujcie poprostu zabawy i kommunikacji między nami Graczami

(Weźcie to do siebie bo mnie np. takie coś wk*rwia i pare innych osób)

* A muty to powinniście tym niewychowanym wypierdkom mamuta dawać co nie prześli mutacji i co drą pizde do mikro

Tyle z mojej strony 

Nie pozdrawiam <3 

Bombels,

Pomyliłeś forum. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...