Fisha Posted May 10, 2023 Share Posted May 10, 2023 Witajcie czytelnicy! Po sporej przerwie od ostatniego Q&A powracamy z podwójną siłą. Q&A będzie pojawiać nie naprzemiennie z Quiz'ami. Na pierwszy ogień idzie @ Bombels , który pełni funkcje Moderatora forum. Przed udziałem w zabawie zapoznaj się z ZASADAMI Q&A. Pytania można zadawać do: 24.05.23 godz 10:00. devv , KeveS and 不是你 2 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/117032-qa-bombels/ Share on other sites More sharing options...
futuba Posted May 10, 2023 Share Posted May 10, 2023 (edited) 1.Jak zostales administratorem? 2.Jak zostales zasluzony? 3.Jak zostales moderatorem? 4.Skad sie wziales na sieci? 5.Jakie jest Twoje ulubione zajecie? 6.W jakie gry najbardziej lubisz grac? 7.Dlaczego juz bylo z Toba Q&A, a ze mna nie? 8.Zdejmiesz mi warny? 9.Jezeli bylby koniec swiata, jakbys sie zachowal? 10.Jezeli swiat mialby sie zakonczyc przez atak zombie, a Twoja bronia jest 1 rzecza po lewej, co to by bylo? 11.Dlaczego w urzedzie pracy trzeba czekac tyle na rejestracje? 12. Ulubiony smak lodow? 13. Lody wloskie czy galki(kule)? 14. Jezdziles kiedys na jakims bmx hulajnoga rolki? 15. Grales kiedykolwiek w ktoras gre z serii Tony Hawk Pro Skater? 16. Jak spedziles sylwestra w 2013 roku? 17. Gdybys mial opcje wygrac 100000000000 dolarow, co bys z nimi zrobil? 18. Wolalbys aby panowal pokoj na swiecie, czy nielad? 19. Jakie napoje preferujesz? 20. Jezeli alkohol, to jaki? 21 Co chcialbys dostac na urodziny? 22. Czekolada czy kwiaty dla Panny? 23. Palisz papieroski? to przestan 24. Jezeli mialbys zdjac komus warny, kto by to byl? 25. Masz w glowie jakis niecny pomysl przejecia forum? 26. Jaka pensja na randze moderatora? 27. Ulubiony serial? 28. Ogladales kiedys anime? jakie wrazenia? 29. Brunetki blondynki czy rude? 30. Masz kota? ja uwielbiam syjamskie 31. Jaka fura jezdzisz? 32. Chcialbys zyc w czasach gdzie jezdzi sie konmi? 33. Jakiej muzyki sluchasz? 34. Kojarzysz jakas wieksza grupe ludzi z tego forum? 35. Co chcesz wprowadzic jako moderator? 36. Lubisz jezdzic na rowerze? 37. Ulubiony owoc( moj to awokado) 38. Android vs iOS? 39. Czym sie zajmujesz na codzien? 40. Gdzie chcialbys mieszkac? 41, Ulubione miejsce na swiecie do ktorego chetnie bys pojechal/polecial 42.0 hehe smazyles kiedys tloka? 43. Posiadasz jakas konsole do grania? 44. Czy w ogole posiadasz czas zeby umilic go sobie klikaniem w gierki? 45. W podstawowce uzywales niebieskiego czy czarnego dlugopisa? 46. Nosiles za dzieciaka slynne tenisowki z bazaru? 47. Zaliczyles jakies dyskoteki w swoim zyciu? 48. Jestes typem cichacza czy wolisz sie kazdemu pokazac? 49. Wolisz jak ludzie sie do Ciebie zwracaja po imieniu czy po nazwisku? 50. Skad sie wzial Twoj nick? troche takich prywatnych pytan zadalem mozesz na wszystkie nie odpowiedziec wiec daje tutaj takie bonusowe 51. Ulubiona bajka z dziecinstwa? 52. Jestes osoba sarkastyczna? 53. Jak wychodzicie ze znajomymi to planer czy lokalnie? 54. Wychodzisz w ogole ze znajomymi? 55. Jestes za LGBT itd? 56. Bierzesz udzialy w marszach spolecznych? 57. Spotkales kiedys swojego ulubionego youtubera na ulicy? 58. Zrobil Ci ktos kiedys ankiete uliczna? 59. W jakim miescie mieszkasz? 60. Wygadalbys sie na swojego ulubionego ziomka? 61. Szanujesz policje czy tak srednio? 62. Gdybys byl strazakiem, to wolalbys: Sciagac koty z drzew; gasic pozary? 63. Jakim jestes typem czlowieka? 64. Pamietasz czasy eurogabek? 65. Pierwsze co miales to Twitfacebookter czy Nasza klasa? 66. Ulubiony program muzyczny? 67. Jak w ogole trafiles na to forum? 68. w 1968 wyszedl album The Beatles The Beatles, ktora piosenka Ci sie najbardziej podoba? 69. w skali od 1 do 10 jak bardzo uwazasz plaskoziemcow za normalnych? 70. Jadles kiedys osmiornice? 71. Grasz na jakims instrumencie? 72. Masz jakies ciekawe kwalifikacje, aby pracowac w danym zawodzie? 73. Skonczyles liceum, technikum czy zawodowke? 74. Ile masz cm wzrostu? 75. Rozmiar buta? 76. Ktora dziewczyna z forum podoba Ci sie najbardziej 77. Jak masz na drugie imie? 78. Uzywasz dalej gg? 79. Tinder to sciek czy gituwa? 80. CSGO czy 1.6? 81. Graales kiedys w red dead redemption? 82. Jakiego wyznania jestes? 83. Czy oceniasz ksiazke po okladce? 84. Gdzie widzisz siebie za 20 lat? 85. Co z tymi warnami? 86. Bluzy rozpinane czy zakladane przez glowe? 87. Co uwazasz o odejsciu starej administracji? 88. Ulubiony ziomeczek z forum? 89. Masz tik toka? 90. Lubisz grac w pilke? 91. Jaki sport odpowiada Ci najbardziej, aby poswiecic mu wiecej zaangazowania? 92. Wolalbys mieszkac w domu, czy w mieszkaniu? 93. Co robisz aby sie zrelaksowac? 94. W jakich jezykasz umiesz sie porozumiewac? 95. Jezeli mialbys opcje skoku na bungee, a skoku z samolotu na spadochronie, co bys wybral? 96. Czego sie najbardziej boisz? 97. Co uwazasz o legalizacji marihuany w USA? 98. Kiedy ostatnio byles w kinie? 99. Wakacje nad morzem, czy w gorach? 100. Napijemy sie kiedys razem? Czas na druga bonusowa runde 101. Gdybys mogl zalozyc teraz swoja siec( mowiac oczywiscie ze mialbys wolny pieniadz) to zrobilibys to? 102. Czytales lektury w szkole? 103. Na ile procent zdales mature z matmy? 104. Co myslisz o wojnie ktora sie wlasnie toczy? masz nadzieje ze skonczy sie szybko? 105. Dlaczego nie jestes w ogole aktywny na forum? Chcielibysmy Cie poznac! 106. Grales w tibie? 107. Jak myslisz, tak na oko, ile piosenek znasz na pamiec? 108. Miales kiedys swiadomy sen? 109. Jaki horror polecasz? 110. Steam czy Origin? 111. Grales kiedys w fortnite? 112. Jak jesz jajecznice to z ilu jajek? 113. Jest jakis specjal ktory potrafisz przyrzadzic? 114. Grill czy ognisko? 115. Ulubiony aktor? 116. Co bys zabral na bezludna wyspe? 117. Gdybys mial do konca zycia sluchac polskiego rapu, kogo bys sluchal? 118. Co uwazasz o obecjej sytuacji ze sztuczna inteligencja? 119. Najgorszy przedmiot z czasow szkolnych? 120. Czy dobrze wspominasz dziecinstwo 121. Jakby wygladal Twoj idealny dzien? 122. Gdybys przez jeden dzien moglbys byc kimkolwiek, kim bys byl? 123. Pierscionek zareczynowy czy nowy mercedes dla wybranki? 124. Masz uczulenie na ser? 125. Ulubiony rodzaj miesa? 126. Od ilu lat masz konto Steam? 127. Ulubiony mod do grania na 1.6 128. Patrz ile pytan zdejmiesz mi warny? 129. Gdybys mial usunac z forum jedna osobe, kto by to byl?( ja sie nie licze) 130. Jestes prawo czy lewo reczny? 131. Gaz czy benzyna? 132. Gaz czy benzo? 133. Byles kiedys w szpitalu? 134. Oddajesz krew? 135. Klawiatura mechaniczna, czy zwykla? 136. Wolisz aby partnerna byla mlodsza, czy starsza? 137. Sa rzeczy ktore zalujesz, a mogles zrobic lepiej?( nie musisz ich podawac) 138. Jak sie u Ciebie mowi, na dwor czy na pole? 139. Miales kiedys uczucie ze nie jestes soba? 140. Przezyles kiedys halucynacje? 141. Czy przytrafilo sie cos co zmienilo Cie na zawsze? 142. Co sadzisz o chacydyzmie? 143. Gdybysbys luminiarzem, to w jakiej dziedzinie? 144. Bylbys w stanie zyc na codzien z osoba chora na schizofrenie? 145. Masz jakies tatuaze? 146. Ogladasz freak gale? 147. Pudzianowski czy Burnejka? 148. Ulubione powiedzenie? 149. Jaka jest Twoja ulubiona piosenka? 150. Uwazasz ze to fikcja iz ludzie byli na ksiezycu? 151. Chyba sie nikt nie dowie ze mi warny zniknely, no nie? 152. Czy sasiad wlasnie wierci wiertara? 153. Grales kiedys w DayZ? 154. Byles kiedys w Paryzu? 155. Miales kiedys crash? 156. Miales kiedys wypadek samochodowy? 157. Boisz sie latac samolotami? 158. Chcialbys sie cofnac do sredniowiecza? 159. Jakie sa rzeczy bez ktorych nie wychodzisz z domu? 160. Masz krotkie czy dlugie wlosy? 161. Wiesz ile czasu zajmuje przejscie na piechote 20 kilometrow? 162. Gdyby sie okazalo ze mam raka, to wplacilbys na zbiorke? 163. Kojarzysz Zborka? Co o nim sadzisz? 164. Masz z kims jakas blizsza relacje w internecie( chodzi o forum)? 165. Ktora noge masz krotsza? 166. Czy w Twoim miescie jest niebezpiecznie? 167. Discord czy ts3? 168. Sluchales Electric LadyLand Hendrixa ktory wyszedl dokladnie 55 lat temu? 169. Ulubiona seria memow? 170. Smiejesz sie z ludzi jak im cos nie wychodzi? 171. Wolisz spedzac czas przy ognisku ze znajomymi w tle gra gitarka i kazdy sie dobrze bawi, czy jednak zarzucic pixe i poleciec w jakies techno kluby? 172. Czy uwazasz ze polska muzyka jakkolwiek sie wyroznia na tle calego swiata? 173. Byles kiedys swiadkiem kradziezy lub jakiegos innego przestepstwa? 174. Wierzysz w afirmacje? 175. Gdybys mogl przejsc reinkarnacje, kim bys byl w nastepnym zyciu? 176. Wolisz jak grzeje slonce czy pada snieg? 177. Ulubiona liczba? 178. Gdy ktos bliski ma urodziny, kupujesz mu prezent czy wystarcza same zyczenia? 179. Mozna na Ciebie liczyc w ciezkich chwilach? 180. Jestes osoba impulsywna? 181. Wytatuowalbys sobie logi firmy wzamian za ich produkt? 182. Uznajesz przesady? 183. Gdy boli Cie glowa to przeczekujesz czy bierzesz tabletki? 184. Gdybys mogl sciagnac mi warny to bys to zrobil? 185. Gdy ktos oferuje Ci pieniadze za pomoc w jakiejs malej rzeczy, przyjmujesz czy jest Ci glupio? 186. Jak postrzegales swiat gdy byles mlodszy? 187. W jakim wieku 1 raz napiles sie piwa? 188. Chcialbys zeby szkola byla platna? 189. Jaki zawod jest dla Ciebie najlepsza opcja, aby zarabiac pieniadze? 190. Prowadzisz/les kiedys pamietnik? 191. Lubisz serie Harry Potter? 192. Wiesz dlaczego prawiczek dzwoni dzwonkiem? 193. Jakiej przegladarki internetowej uzywasz? 194. Nosisz kapelusze? 195. Jakiej wielkosci masz monitor? 196. Szybko piszesz na klawiaturze? 197. Ile czasu zajmuje Ci zaadaptowanie i przyjecie nowych rzeczy do swiadomosci? 198. Byles kiedys lysy? 199. Masz nadzieje ze forum wstanie na nogi i odzyje jak My w niebie? 200. Czy dzisiaj masz wspanialy dzien :)? 201. Czym zajmuja sie Twoi rodzice? 202. Jestes umiesniony? 203. Silka czy trening na swiezym powietrzu? 204. O czym ostatnio duzo myslisz? 205. Czy swiat bylby lepszy gdyby zyli w nim superbohaterowie? 206. Czy uwazasz ze ludzie wola sie przypodobac niz byc soba? 207. Jak swietujesz swoje urodziny? 208. Co robi Baba Jaga? 209. Wymarzona furka? 210. Balujesz w piatek? 211. Gdybys mial stracic reke lub noge, co bys wybral? 212. Wolalbys miec niesamowity wech, czy wspanialy wzrok? 213. Chcialbys czuc dzwieki? 214. Co uwazasz o dissowaniu sie? 215. Kapales sie kiedys w zimnym morzu? 216. Palisz fajeczki? 217. Na ktora partie bedziesz glosowal? 218. Zlamales kiedys palca? 219. Jak dogadujesz sie z administracja? 220. Miales kiedys wypadek w pracy? 221. Lubisz swoj wyglad? 222. Bombels czy Bąbels? 223. Gdybys zyl w czasach 2 wojny swiatowej, wolalbys przylaczyc sie do wroga, czy pozostac wierny swojej ojczyznie? 224. Kto jest wdl Ciebie najlepszym piosenkarzem na swiecie? 225. Pamietasz czasy kupowania oranzadek w sklepiku za 50gr? 226. Jak bardzo do*****a Cie inflacja? 227. Skupiasz sie na sobie, czy bardziej na bliskich Ci osobach? 228. Ilu pietrowy dom bys zbudowal? 229. Chcialbys mieszkac w UK? 230. Uwazasz ze elektryczne samochody to przyszlosc? 231. Centrum handlowe czy starowka? 232. Chcialbys miec dredy? 233. Jedna rzecz ktorej sie nigdy nie wyrzekniesz, to? 234. Co sadzisz o ludziach ktorzy smieja sie z papieza? 235. Smiejesz sie z papieza? 236. Tworzyles obrazy przez sztuczna inteligencja? 237. Ulubiony album muzyczny? 238. Czy uwazasz ze Simpsoni przewiduja przyszlosc? 239. Sernik czy szarlotka? 240. Ktora gre z dziecinstwa wspominasz najlepiej? 241. Ile najwiecej znalazles pieniedzy "na ulicy"? 242. Praca ktora odradzisz kazdemu to? 243. Umiesz sie ubrac odpowiednio do danej sytuacji? 244. Czesto przeklinasz, jezeli w ogole? 245. Jakbys zareagowal, gdybys dowiedzial sie ze PiS juz nie rzadzi w polsce? 246. Przyciagasz uwage na ulicy? 247. Jak daleko masz do sklepu? 248. Czesto chodziles do TESCO jak jeszcze bylo w polsce? 249. Sluchasz muzyke ze spotify czy YouTUbe? 250. Jaka by byla Twoja reakcja, gdybys sie jutro obudzil z przekreslonym nickiem na forum? 251. Nie chciales tego kiedys jebnac i pojechac odpoczac? 252. Czy wedlug Ciebie testy w szkole powinny odbywac sie tak wczesnie rano? 253. Wysypasz sie? 254. Duze masz lozko? 255. Czy uwazasz ze John Lennon byl hipokryta? 256. Jestes working class hero? 257. Czytales komiksy za dzieciaka? 258. Wolisz basen otwarty czy zamkniety? 259. Kapielowki czy krotkie spodenki do plywania? 260. Skakales kiedys na glowke? 261. Uprawiales kiedys Parkour? 262. Twoje motto zyciowe to? 263. Chcialbys otworzyc wlasny biznes? 264. Masz dwie lewe rece czy jestes orientem? 265. Oferuje Ci krossa lub quada, co wybierasz? 266. Chodziles do szkoly muzycznej? 267. Kto jest Twoim ulubionym malarzem? 268. Sluchawki przewodowe czy bezprzewodowe? 269. Szanujesz zielen? 270. Dlaczego tak malo sie udzielasz? 271. Wiesz dlaczego dalej mam warny? 272. Ile czasu zajmuje Ci zebranie sie rano? 273. Posiadasz brode? 274. Chodzisz do barbera? 275. Masz proste czy krecone wlosy? 276. Czy byles "emo" gdy bylo to popularne? 277. Bylbys w stanie pojawic sie na jakiejs imprezie organizowanej przez forum? 278. Czy Twoim zdaniem oplaca sie byc alkoholikiem w polsce, patrzac na aktualne ceny trunkow? 279. Najwiecej pieniedzy wydales na? 280. Gdybym byl magiem i mogl spelnic Twoje 3 zyczenia, jak by brzmialy? 281. Grales kiedys na cheatach? 282. Zrobil Ci ktos kiedys ssy? 283. Co robiles przed pojawieniem sie na forum? 284. Gdybym zaplacil Ci 10 000 zl to czy skoczylbys z trampoliny do basenu na plecy? 285. Pomagasz bezdomnym? 286. Byles kiedys na openerze? 287. Najlepiej wspominany koncert? 288. Wracajac do wczesniejszego pytania dot. lektur szkolnych, czytales kiedys cos sam z siebie? 289. Przebierasz sie na halloween? 290. Prawda czy wyzwanie? 291. Wolisz robic sobie sam jedzenie, czy kupowac na miescie gotowe? 292. Masz jakiekolwiek pojecie o fizyce kwantowej? 293. Co bys zmienil na forum? 294. Co bys zmienil we mnie? 295. Chcialbys byc kobieta? 296. Dobry masz komputer? 297. Pierwsza mysl gdy widzisz moj nick? 298. Wyslales kiedys komus zdjecie, ktore nie mialo byc wyslane do tej osoby? 299. Czy pracowales kiedys jako kurier? 300. Ulubiony kolor hamulcow tarczowych? Prosze, wybierz 50 pytan z powyzszych, poniewaz niektore moga byc zbyt prywatne Edited May 12, 2023 by ふたば 吉岡 Fisha , dredek , 不是你 and 2 others 1 3 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/117032-qa-bombels/#findComment-9200268 Share on other sites More sharing options...
Owner dredek Posted May 10, 2023 Share Posted May 10, 2023 Ile cm w bicu? Skąd pomysł na nick? Który jesteś rocznik? Czym się na codzień zajmujesz? Jaki jest Twój cel życiowy? Fisha and devv 1 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/117032-qa-bombels/#findComment-9200293 Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 1. Jak czujesz się w obecnej roli moderatora? 2. Jakie jest Twoje ulubione danie? 3. Lubisz ser? Jak tak, to jaki najbardziej? 4. Pizza czy kebab? 5. Jakie rozszerzenia zdawałeś na maturze? 6. Lubisz swoje imię? 7. Jaka jest Twoja największa pasja? 8. Co mógłbyś robić codziennie, co by Ci się nie znudziło? 9. Gdybyś miał zamieszkać na bezludnej wyspie, ale mógłbyś zabrać jedną rzecz i jedną osobę, to co i kogo byś wziął ze sobą? 10. Jesteś z rocznika 2000? 11. Jaki jest Twój ulubiony kolor? 12. Z którą płcią lepiej się dogadujesz? 13. Skąd pomysł na nick? 14. Jesteś zadowolony ze swojego wzrostu? 15. Jakie jest Twoim zdaniem najładniejsze męskie imię? Jakie imię chciałbyś mieć? 16. Jakie jest Twoim zdaniem najładniejsze damskie imię? 17. Czy Twoim zdaniem istnieje przyjaźń damsko-męska? 18. Jaki był Twój ulubiony przedmiot w szkole? 19. Jaki był znienawidzony przez Ciebie przedmiot w szkole? 20. Jesteś bardziej ekstrawertykiem czy introwertykiem? 21. Wolisz mieć wielu znajomych czy jednego przyjaciela? 22. Czy chciałbyś pełnić inną rolę na sieci? Jeśli tak, to jaką? 23. Cs GO czy 1.6? 24. Discord czy ts? 25. Samochody czy moto? 26. Pojazdy sportowe czy terenowe? 27. Posiadasz PC czy laptopa? 28. Telefon z androidem czy iOS? 29. Wolisz pisać czy rozmawiać? 30. Wbijesz kiedyś pogadać na ts? 31. Zagramy kiedyś razem? 32. Valo czy cs? 33. Jaką rangę chciałbyś mieć? (cs i valo, jeśli grasz, lub inna gra) Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/117032-qa-bombels/#findComment-9200299 Share on other sites More sharing options...
Bombels Posted May 17, 2023 Share Posted May 17, 2023 Pytania od pana chinskie znaczki. Sorry, ale nie dam rady odpowiedzieć na wszystkie :( 1.Jak zostales administratorem? - Pierwszy raz 2020 roku bodajże na prima aprillis a ostatnio z chęci pomocy erwinowi. 2.Jak zostales zasluzony? - Tak jak większość osób, które tu przebywały/przebywaja i pełniły jakieś fukcje na forum. Bodajże 18 lipca wybije mi 5 lat na forum, pełniłem takie fukcje jak 2x admin serwera, Opiekun serwera, Właściciel serwerów, UBT CSGO&CS 1.6, Moderator. 3.Jak zostales moderatorem? - Dwukrotnie poprzez rekrutacje a teraz tak jak pisałeś na chatboxie poprosiłem na PW nowych właścicieli. 4.Skad sie wziales na sieci?- Grałem na starym serwerze only mirage erwina i tak trafiłem na sieć. 5.Jakie jest Twoje ulubione zajecie? - Wędkowanie 6.W jakie gry najbardziej lubisz grac? Csgo,fifa( ale jedynie tryb kariery) 7.Dlaczego juz bylo z Toba Q&A, a ze mna nie? Może dlatego, że przez długi czas miałeś kreskę i nie było jak z toba przeprowadzić Q&A 8.Zdejmiesz mi warny? - Niestety nie mogę. 10.Jezeli swiat mialby sie zakonczyc przez atak zombie, a Twoja bronia jest 1 rzecza po lewej, co to by bylo? - Obecnie długopis. 11.Dlaczego w urzedzie pracy trzeba czekac tyle na rejestracje? - Nic o tym nie wiem. 12. Ulubiony smak lodow? - Truskawkowy 13. Lody wloskie czy galki(kule)? - Włoskie 14. Jezdziles kiedys na jakims bmx hulajnoga rolki? - Jeździłem na rolka i tak się właśnie zastanawiam czy sobie nie kupić. 15. Grales kiedykolwiek w ktoras gre z serii Tony Hawk Pro Skater? Nie. 16. Jak spedziles sylwestra w 2013 roku? - Jak dobrze pamiętam to był to sylwester z polsatem ;) 17. Gdybys mial opcje wygrac 100000000000 dolarow, co bys z nimi zrobil? - Wybudowałbym sobie duży dom, kupił jakiś szybki samochód trochę oddałbym bliskim a reszte to pewnie pis by mi zabrał. 18. Wolalbys aby panowal pokoj na swiecie, czy nielad? - Pokój. 19. Jakie napoje preferujesz? - Gazowane jakaś pepsi/helena. 20. Jezeli alkohol, to jaki? - Obecnie nie pije tak jak piłem wcześniej ale mogę polecic piwko tyskie i do tego wodka z pepsi/cola. 21 Co chcialbys dostac na urodziny? Wszytko czego potrzebuje to mam, więc obecnie nic. 22. Czekolada czy kwiaty dla Panny? To i to. 23. Palisz papieroski? to przestan - Akurat nie pale. 24. Jezeli mialbys zdjac komus warny, kto by to byl? - Myślę, że wybrałbym Ciebie. 25. Masz w glowie jakis niecny pomysl przejecia forum? - Mam, ale chciałym abyś po przejęciu pełnił ważna funkcje także badź czujny bo będę pisał do Ciebie. 26. Jaka pensja na randze moderatora? - Brutto wychodzi niecałe 3000zł. 27. Ulubiony serial? - Dom z Papieru, Wikingowie, New Amsterdam 28. Ogladales kiedys anime? jakie wrazenia? - Nigdy nie ogladałem. 29. Brunetki blondynki czy rude? - Brunetki. 30. Masz kota? ja uwielbiam syjamskie - Nie mam. 31. Jaka fura jezdzisz? - Mercedes C 180 32. Chcialbys zyc w czasach gdzie jezdzi sie konmi? - Oczywiście, że tak. 33. Jakiej muzyki sluchasz? - POP/RAP 34. Kojarzysz jakas wieksza grupe ludzi z tego forum? - Większość osób kojarzę(5 lat stażu) 35. Co chcesz wprowadzic jako moderator? - Tajemnica. 36. Lubisz jezdzic na rowerze? - Tak średnio bym powiedział. 37. Ulubiony owoc( moj to awokado) - Banan 38. Android vs iOS? - Android 39. Czym sie zajmujesz na codzien? Pracuje jako brukarz/monter ogrodzeń/kierowca cieżarówki/operator koparko-ładowarki w jednej firmie i za jedna pensje :) 40. Gdzie chcialbys mieszkac? - Mieszkam na wsi i raczej tu pozostane :) 41, Ulubione miejsce na swiecie do ktorego chetnie bys pojechal/polecial - Chciałbym odwiedzić Hiszpanie, ale najpierw chcę się trochę nauczyć hiszpańskiego. 42.0 hehe smazyles kiedys tloka? - Nope. 43. Posiadasz jakas konsole do grania? - Posiadam PS4. 44. Czy w ogole posiadasz czas zeby umilic go sobie klikaniem w gierki? - Zdarza mi się znaleźć trochę czasu. 45. W podstawowce uzywales niebieskiego czy czarnego dlugopisa? - Niebieski. 46. Nosiles za dzieciaka slynne tenisowki z bazaru? - Oczywiście, że tak. Ale najpierw była noga mierzona do kija i kupowane na wymiar kija. 47. Zaliczyles jakies dyskoteki w swoim zyciu? - Trochę pobalowałem. 48. Jestes typem cichacza czy wolisz sie kazdemu pokazac? - Typ cichacza. 49. Wolisz jak ludzie sie do Ciebie zwracaja po imieniu czy po nazwisku? - Po imieniu. 50. Skad sie wzial Twoj nick? - Od brata. Mówimy na niego bombel, a S to sobie dodałem :) 51. Ulubiona bajka z dziecinstwa? - TOM&JERRY 52. Jestes osoba sarkastyczna? - Pół na pół. 53. Jak wychodzicie ze znajomymi to planer czy lokalnie? - Plener 54. Wychodzisz w ogole ze znajomymi? - Jak czas pozwala to tak. 55. Jestes za LGBT itd? - Tak 56. Bierzesz udzialy w marszach spolecznych? - Jeszcze nie byłem. 59. W jakim miescie mieszkasz? - Mieszkam na wsi 30km od Konina 60. Wygadalbys sie na swojego ulubionego ziomka? - Nie 61. Szanujesz policje czy tak srednio? - Tak średnio. 62. Gdybys byl strazakiem, to wolalbys: Sciagac koty z drzew; gasic pozary? - Gasić pożar. 63. Jakim jestes typem czlowieka? - Raczej z tych spokojnych. 64. Pamietasz czasy eurogabek? - Nie. 65. Pierwsze co miales to Twitfacebookter czy Nasza klasa? - Nasza klasa. 66. Ulubiony program muzyczny? - xfactor 67. Jak w ogole trafiles na to forum? - Pisałem wyżej. 70. Jadles kiedys osmiornice? - Nie. 71. Grasz na jakims instrumencie? - Nie mam zdolności muzycznych. 73. Skonczyles liceum, technikum czy zawodowke? - Technikum 74. Ile masz cm wzrostu? - 193cm 75. Rozmiar buta? - 45 78. Uzywasz dalej gg? - Nie. 80. CSGO czy 1.6? - CSGO 81. Graales kiedys w red dead redemption? - Nie, ale myślę że wkrótce sobie kupie na jakieś zimowe wieczorki. 83. Czy oceniasz ksiazke po okladce? Nie. 84. Gdzie widzisz siebie za 20 lat? - Na emeryturze :) 85. Co z tymi warnami? - Bez kasy się nie da :P 86. Bluzy rozpinane czy zakladane przez glowe? - Zakładane przez głowe. 88. Ulubiony ziomeczek z forum? @ ChrZ4n1K. 89. Masz tik toka? - Tak 90. Lubisz grac w pilke? - Pytasz byłego piłkarza czy lubi grać w piłke oczywiście, że tak. 91. Jaki sport odpowiada Ci najbardziej, aby poswiecic mu wiecej zaangazowania? - Grałem w siatkówke i tam miał trochę szansy na gre w profesjonalnej drużynie, ale z tego zrezygnowałem. 92. Wolalbys mieszkac w domu, czy w mieszkaniu? - W domu. 93. Co robisz aby sie zrelaksowac? - Jadę na ryby. 94. W jakich jezykasz umiesz sie porozumiewac? - Polski/angielski. 95. Jezeli mialbys opcje skoku na bungee, a skoku z samolotu na spadochronie, co bys wybral? - Skok na spadochronie. 98. Kiedy ostatnio byles w kinie? - Nie pamiętam. 99. Wakacje nad morzem, czy w gorach? - Nad morzem. 100. Napijemy sie kiedys razem? - Jeśli będzie taka okazja to czemu nie. 102. Czytales lektury w szkole? - Nie, zawsze wolałem streszczenia. 103. Na ile procent zdales mature z matmy? - 40% 110. Steam czy Origin? - Steam 111. Grales kiedys w fortnite? - Nie 112. Jak jesz jajecznice to z ilu jajek? - 4 jajka 114. Grill czy ognisko? - grill 119. Najgorszy przedmiot z czasow szkolnych? Matma 120. Czy dobrze wspominasz dziecinstwo? - Tak 127. Ulubiony mod do grania na 1.6 - Cod Mod 130. Jestes prawo czy lewo reczny? - Prawo ręczny 131. Gaz czy benzyna? - Gaz 133. Byles kiedys w szpitalu? - Tak 134. Oddajesz krew? - Oczywiście 145. Masz jakies tatuaze? - Nie mam 146. Ogladasz freak gale? - Nie 147. Pudzianowski czy Burnejka? - Pudzianowski. 160. Masz krotkie czy dlugie wlosy? - Krótkie 162. Gdyby sie okazalo ze mam raka, to wplacilbys na zbiorke? - na Ciebie? Zawsze 176. Wolisz jak grzeje slonce czy pada snieg? - Pada śnieg. 177. Ulubiona liczba? - 9 218. Zlamales kiedys palca? - Tak, u nogi podczas pracy. 220. Miales kiedys wypadek w pracy? - Tak 222. Bombels czy Bąbels? - Bombels lub jak pisali na serwerze bombles 239. Sernik czy szarlotka? - szarlotka 240. Ktora gre z dziecinstwa wspominasz najlepiej? - Tank 1990 na pegasusa 247. Jak daleko masz do sklepu? - 3km Pytania od@ dredek Ile cm w bicu? 36 cm Skąd pomysł na nick? ukradłem młodszemu bratu Który jesteś rocznik? 2000 Czym się na codzień zajmujesz? pracuje jako brukarz/monter ogrodzeń/kierowca ciężarówki/ operator koparko ładowarki a po godzinach fuchy :) Jaki jest Twój cel życiowy? Wybudować dom. Pytania od @ .Nesqα ღ 1. Jak czujesz się w obecnej roli moderatora? Dobrze. Byłem już moderatorem, więc jest to jakieś ułatwienie. 2. Jakie jest Twoje ulubione danie? Pierogi z mięsem 3. Lubisz ser? Jak tak, to jaki najbardziej? Samego sera nie lubie ale już roztopiony w czymś to zjem. 4. Pizza czy kebab? Kebab 5. Jakie rozszerzenia zdawałeś na maturze? Nie pamiętam. 6. Lubisz swoje imię? Uwielbiam :) 7. Jaka jest Twoja największa pasja? Wędkowanie. Cisza i spokój. 8. Co mógłbyś robić codziennie, co by Ci się nie znudziło? Słuchać muzyki 9. Gdybyś miał zamieszkać na bezludnej wyspie, ale mógłbyś zabrać jedną rzecz i jedną osobę, to co i kogo byś wziął ze sobą? Ciężko z jedna osoba. Raczej nie chciałbym zamieszkać na bezludnej wyspie. 10. Jesteś z rocznika 2000? Tak 11. Jaki jest Twój ulubiony kolor? Niebieski 12. Z którą płcią lepiej się dogadujesz? męska 13. Skąd pomysł na nick? Ukradłem bratu. 14. Jesteś zadowolony ze swojego wzrostu? Tak 15. Jakie jest Twoim zdaniem najładniejsze męskie imię? Jakie imię chciałbyś mieć? Najładniejsze dla mnie imię to antoś. A imię jakie bym chciał to Kordian. 16. Jakie jest Twoim zdaniem najładniejsze damskie imię? Zosia 17. Czy Twoim zdaniem istnieje przyjaźń damsko-męska? Ciężko powiedzieć, ale osobiście nie umiałbym zaprzyjaźnić się z kobieta, bo wydaje mi się, że po prostu bym się zakochał. 18. Jaki był Twój ulubiony przedmiot w szkole? Historia 19. Jaki był znienawidzony przez Ciebie przedmiot w szkole? Matematyka 20. Jesteś bardziej ekstrawertykiem czy introwertykiem? Bardziej introwertykiem 21. Wolisz mieć wielu znajomych czy jednego przyjaciela? Jednego przyjaciela 22. Czy chciałbyś pełnić inną rolę na sieci? Jeśli tak, to jaką? Raczej nie. 23. Cs GO czy 1.6? CSGO 24. Discord czy ts? TS 25. Samochody czy moto? Obecnie samochody 26. Pojazdy sportowe czy terenowe? sportowe 27. Posiadasz PC czy laptopa? PC 28. Telefon z androidem czy iOS? android 29. Wolisz pisać czy rozmawiać? Pisać 30. Wbijesz kiedyś pogadać na ts? Kiedyś wbije :) 31. Zagramy kiedyś razem? Zagramy 32. Valo czy cs? CS 33. Jaką rangę chciałbyś mieć? (cs i valo, jeśli grasz, lub inna gra) Czasem znajdę czas na cs'a. Miałem globala, więc wyżej się nie da :P 不是你 , dredek , devv and 3 others 6 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/117032-qa-bombels/#findComment-9200511 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts