不是你 Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Nick: @ 不是你 Imię: Filip Wiek: 19 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 3-4h Opisz siebie: Mam na imię Filip, uczęszczam do 4 klasy technikum o profilu ekonomistycznym. Pochodzę z okolic Janowa Lubelskiego. Do moich pozytywnych cech charakteru należą tolerancyjność, szczerość, pracowitość. Jednak jak każdy człowiek posiadam również wady, a jedną z moich głównych wad jest zbyt długie rozmyślanie nad błahymi rzeczami. Ponadto jestem osobą pozytywnie nastawioną do życia, lubię iść przez życie z uśmiechem i zawsze staram się myśleć w sposób pozytywny i rozwiązywać napotykane problemy. Moim hobby jest piłka nożna, programowanie i siatkówka. W wolnej chwili spędzam czas z przyjaciółmi, gram w gry lub ćwiczę na siłowni. Dlaczego akurat Ty?: Jestem kreatywną, otwartą osobą, która nie boi się nowych wyzwań. Lubię nieść pomoc innym graczom. Od dłuższego czasu pełnię funkcję Opiekuna serwera oraz UBT CS GO, dzięki czemu mam spore doświadczenie w rozwiązywaniu problemów. Te rangi nauczyły mnie również jak funkcjonuje forum. Spędzanie czasu na forum i serwerach sprawia mi przyjemność. Nie mam problemu z przyswajaniem nowej wiedzy. Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: Niestety na obecną chwilę nic mi nie przychodzi do głowy, jednak gdy pojawi się jakiś fajny pomysł to z pewnością podzielę się tą propozycją. Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): Nie Kontakt: Dc, Ts, Fb, Steam mikey. , MLK. , virek and 8 others 7 4 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/116999-przyj%C4%99ty-podanie-na-moderatora-%E4%B8%8D%E6%98%AF%E4%BD%A0/ Share on other sites More sharing options...
.Lasik Posted May 3, 2023 Share Posted May 3, 2023 Twoje podanie zostało przyjęte! Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. LuffyTeil 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/116999-przyj%C4%99ty-podanie-na-moderatora-%E4%B8%8D%E6%98%AF%E4%BD%A0/#findComment-9200101 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts