Jump to content

Recommended Posts

Nick: walter biały

Imię: Miłosz

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Jestem cały czas na komputerze więc nie będzie z tym żadnego problemu.

Opisz siebie: Mam na imię Miłosz i niedługo kończę 18 wiosen. Jestem mocno zaangażowany w rozwój serwerów społecznościowych w cs:go. Jestem dosyć spontaniczną, ale jednocześnie ogarniętą osobą i można mi zaufać.

Dlaczego akurat Ty?:  Wiem, że moja aktywność jest wręcz zerowa jednak obiecuję, że zostanie ona poprawiona jak najszybciej będę mógł. Dowiedziałem się o waszej sprawie z inną siecią co dla mnie jest absurdalne. Chcę wspomóc tą sieć poprzez moją kandydaturę.

Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: Na pewno będę starał się jak najbardziej reklamować forum gdzie będę mógł i będę chciał również wspomóc waszą redakcję, żeby mieć możliwość nawiązania lepszego kontaktu z użytkownikami.

Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak):  Tak, byłem moderatorem, redaktorem i opiekunem UBT na innych sieciach. Mam ogromne doświadczenie i chcę wspomóc waszą sieć.

Kontakt: steam/fb/dc

https://1shot2kill.pl/topic/116993-odrzucony-moderator-walter-bia%C5%82y/

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...