Jump to content

[Przyjęty] Podanie na admina - happpy / MIRAGE #4

happpy  

1 member has voted

1. 1. Popierasz ten wniosek?

Recommended Posts

• Imię
    Kuba
  • Serwer
    MIRAGE #4
  • Mutacja głosu
    Tak
  • Jakie jest Twoje doświadczenie?
    Bylem adminem na tym serwerze przez dosc dlugo i chcialem wrocic z powrotem, pomoc chlopakom rozwijac serwer.
  • Link do profilu STEAM
  • Link do Twojego GameTracker
  • Dlaczego chcesz zostać administratorem?
    Chce wrocic do starej posady jezeli to mozliwe, ale takze pomoc chlopakom rozwijac serwer i zapewniac dobra zabawe graczom. Mysle, ze doswiadczenie mam dobre.
  • Znajomość komend administratora
    Dobra
  • Status PRIME
    Tak
  • Znajomość regulaminu serwera, na który aplikujesz oraz regulaminu administratora
    Tak

Wypowiem się dlatego, że byłem opiekunem na tym serwerze przed i po adminowaniu Kuby. 

Nie było z nim nigdy większych problemów, a nawet spisywał się dobrze. Jeśli potrzebowałem od niego jakieś małej pomocy starał się to zrobić, skarg na niego również żadnych nie otrzymywałem. Jak na razie GT jest w porządku, Doświadczenie i jego charyzma są za moim TAK

Cześć, wiec tak gracza znam bardzo dobrze nawet za czasow gdy ja administratorem nie bylem chlopak nigdy nie sprawial problemow nawet nigdy nie musialem mu dawac tzw. warna. Ręce kazde sie przydadzą gdyz mimo ze jest nas 3 to czesto mimo wszystko jestem sam. GT+, Kultura+, Doświadczenie + Jestem na TAK :D . Pozdrawiam.

Podanie przyjmuje na okres próbny 14 dni. Odbierz rangę na forum, a następnie zgłoś się do mnie po uprawnienia w wiadomości prywatnej na forum. 

Powodzenia!

Twoje podanie zostało przyjęte! Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...