Jump to content

Ricziiiihehe  

1. 1. Popierasz ten wniosek?

• Tak
      0
    • Nie
      0

Recommended Posts

• Skarga na
    Administratora
  • Nick osoby oskarżonej
    F0pa
  • Serwer
    MIRAGE #2
  • Data zdarzenia
    09.04.2023
  • Godzina
    09.04.2023 15:44
  • Opis sytuacji
    Wyciszono Ricziiihehe na 60 minut (powód: utrudnianie pracy administracji). Dostałem muta nie wiadomo za co, Podczas gdy zachowałem spokój gdy typ mnie prowokował na czacie, kompletnie nie rozumiem blokady. Jest ona nie słuszna. Zanim ktoś obejrzy demko i to zobaczy to ja zostanę z tą blokadą pewnie. Proszę odbyć poważna rozmowę z adminem......
  • Dowody
    http://861713.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1681046618-1681049620.zip
Edited by Ricziiiihehe
https://1shot2kill.pl/topic/116884-odrzucona-skarga-na-f0pa-mirage-2/

Witam,

Prosta sprawa. 

Na serwer wchodzi gracz absolwent, Ja i Ricziiiihehe jesteśmy w ct. Wchodzę spect, aby sprawdzić tego oto gracza. Przenosi Ricziiiihehe do tt, gdzie jest gracz podejrzany i po killu podejrzanego słyszę "f0pa" "spect" z ust Ricziiiihehe, leci mute za utrudnianie pracy administracji serwera. Na dodatek powiem, że sam podejrzany chwilę później powiedział "o dzięki"(zrozumiał, że admin jest na ukryciu i go sprawdza).

Sam zainteresowany po napisaniu skargi, nie odwołania wchodzi na serwer i zaczyna nadużywać u@ (czatu adminowskiego).

Spoiler

image.png.3dddb894551c4de5a6f39f4cbfe8ab45.png

Z poważaniem

f0pa.

Cytat

I dodam do tego. że to są jaja gdy wchodzi gracz i mnie prowokuje i mówie ci o tym a ty nie reagujesz i on pozwala sobie na więcej :)

Huh? Mam dać ostrzeżenie/gag dla gracza żeby zobaczył, że jest admin i pójść go oglądać? Okej, zapamiętam. 

Edited by f0pa.

To bardzo jestem ciekawy czy coś takiego wyszło z moich ust okaze się :) Jak nie wyszło chętnie zobaczę ukranego admina, jak wyszło jestem za tym by prezdłużyc mojego muta na caly dzien :)

I dodam do tego. że to są jaja gdy wchodzi gracz i mnie prowokuje i mówie ci o tym a ty nie reagujesz i on pozwala sobie na więcej :)

Skoro nie chciałeś się zdradzać i być taki bystry mogłeś mi to napisać ale no tak nie pomysłałeś

link do demka http://861713.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1681046618-1681049620.zip

Edited by Ricziiiihehe
dopisek
22 godziny temu, f0pa. napisał(a):

Wchodzę spect, aby sprawdzić tego oto gracza. Przenosi Ricziiiihehe do tt, gdzie jest gracz podejrzany i po killu podejrzanego słyszę "f0pa" "spect" z ust Ricziiiihehe,

Daj moment z demka, w którym zawarte będą takie wypowiedzi.

W dniu 9.04.2023 o 15:52, Ricziiiihehe napisał(a):

Podczas gdy zachowałem spokój gdy typ mnie prowokował na czacie, kompletnie nie rozumiem blokady

Tak jak mówisz faktycznie Cię prowokował, nie powiedziałeś mu nic złego. Lecz gdy w momencie kiedy F0pa wbił na specta, powiedziałeś na czacie głosowym "O f0pa wbił spect". za co gracz podejrzany Ci podziękował. 

Jakbyś nie wiedział przytoczę Ci jeden punkt w regulaminie.

&2.12 Zabronione jest zgłaszanie graczy łamiących regulamin serwera w czacie, bądź informowanie go, że wszedł administrator serwera. Wszelkie takie zachowania należy zgłaszać na czacie administracyjnym (u@). W przypadku braku obecności administratora możesz zgłosić skargę na danego gracza w odpowiednim dziale. U@ to czat do administracji, zabrania się spamowania na nim.

Jeszcze jedna sprawa dotycząca sprawa Ciebie @ Ricziiiihehe . Proszę Cię abyś zaprzestał jakichkolwiek "gadek" dyskryminujących administracje serwera. Oj przesadzacie na tym mirage#2 z tym i bardzo dobrze o tym wiesz. Jeśli będę słyszał jakieś głupie teksty, obrazy. Będę nakładał dłuższe kary dla takich graczy jak Ty. Mam tego serdecznie dosyć.

PS. Wiadomość wyżej nie odnosi się do sytuacji z f0pą.

SKARGE ODRZUCAM 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...