f0pa. Posted March 16 Report Share Posted March 16 Nick: f0pa. Imię: Damian Wiek: 14 lat SteamID: STEAM_1:1:603378226 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum? Tyle ile będzie trzeba, będę się wywiązywał z obowiązków. Opisz siebie: Damian, Woj. Lubelskie. Zainteresowania: Siłka, sporty siłowe, profesjonalna koszykówka, e-sport (CS:GO). Lubię pożartować, ale czuje też smak, kiedy trzeba przestać. Nie przepadam za opisywaniem mojej osoby, kto zechcę pozna mnie z czasem,raczej stali bywalce forum już coś tam wiedzą. Dlaczego akurat Ty?: Ostatnie rezygnacje. Umiem odróżnić cheatera od dobrego gracza. Nie jestem laikiem, co więcej mam dosyć duże doświadczenie i dobrze opanowany gamesense. Chciałbym również po prostu spróbować, zobaczyć, jak to jest na takowym stanowisku i sprawdzić się. Od ostatniego podania minęły 3 miesiące i wiele się zmieniło. 4500h+ Czy miałeś styczność z sourcebans?: Tak i to nie raz, jednym słowem “ogarniam”. (Nawet na tej sieci miałem dostęp do bansa). Czy miałeś styczność z demkami/rozpiskami?: Tak, również wielokrotnie. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Mocne 7/8. Czy grałeś kiedyś na cheatach?(jeśli tak to jakie)?: Nie, ale są mi znane różne rodzaje cheatów. Kontakt: Steam, forum, dla niektórych fb. Aetzy , Henorimus , Adrianyo and 5 others 8 Link to comment
Servers Manager KeveS Posted Tuesday at 05:22 PM Servers Manager Report Share Posted Tuesday at 05:22 PM Podanie zostało odrzucone! Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. 不是你 and f0pa. 2 Link to comment
Recommended Posts