Warszawiak Posted August 9, 2017 Report Share Posted August 9, 2017 (edited) Twój nick: Cinu WRSW Nick gracza / admina na którego składasz skargę: Wladca Dokładny czas zdarzenia: ok. godziny 22.16 - Pod koniec 1 lub 2 rundy. Wycinek gracza z /ip lub: Wladca | 77.187.246.59 | STEAM_0:0:139506955 | S Opis sytuacji: Dostałem bana na 5 minut mimo, że wykonywałem cele. Proszę o sprawdzenie demka. Admin nie raz popełnia ten błąd tak samo jak z tą kampę do której według mnie nie było wejścia bo blokował klocek z lewej strony. Może słońce za bardzo zaszkodziło mu. Nie wiem. Ban an 5 minut to nie tragedia, ale chodzi o zasady, a raczej... chociaż nie ważne. Jakby niektórzy nie doczytali chodzi o dwie sprawy. Ban oraz brak wejścia. Dowód (rozpisane demko/ss): http://d1.hltv.org.pl/srv40395/HLTV-1708092213-bb1_assault_2.dem.zip Edited August 9, 2017 by Cinu WRSW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladcaa Posted August 9, 2017 Report Share Posted August 9, 2017 kolejna skarga za 5 cio minutowego bana ? otóż to nie robiłeś celi latałeś jak popier*olony po całej mapie tylko nie na kampe... " Kolejny za twoje nie cele moze byc na 30 min.. wtedy skladaj skargę!" @P0v3R zamknij ten temat prosba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warszawiak Posted August 10, 2017 Author Report Share Posted August 10, 2017 (edited) Człeku to ty napierdalasz bany jak po*********y. Sprawdź sobie mnie od wejścia na srv i nie pi****l głupot. Nie strasz mnie banem na 30 minut. Chodzi o zasadę. Edited August 10, 2017 by Cinu WRSW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladcaa Posted August 10, 2017 Report Share Posted August 10, 2017 dobra już wiem o jaką mapę chodzi ... wybacz za tego bana... haha tak na ogu to nie wiem co mam powiedzieć... widziałem cię stałeś na respie na dole wyświetlił mi się twój nick na dole.. ale że było jeszcze 30 sec do końca rundy to chciałem jak najwięcej expa nabić... i po końcu mapy dałem tobie bana za cele... sorry jeszcze raz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warszawiak Posted August 10, 2017 Author Report Share Posted August 10, 2017 (edited) Spoko, nie mam urazy. Do zamknięcia temat bo sytuacja wyjaśniona. Edited August 10, 2017 by Cinu WRSW Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted August 10, 2017 Report Share Posted August 10, 2017 Temat został zamknięty!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts